végűl is amit fogsz pisztrángot annak az árábol simán tankolod a két járművet, és eteted a családot,csak a napi legyeket kell megfognod a pergetéshez, fűrödni meg majd fűrdenek mikor alaszkába érsz.
Jonnek autoval mellettem
Legalabb lesz szervizkocsim is...
Egyebkewnt viccen kivul, terveztuk mi mar ezt az egyik baratommal, mar az utiterv is megvan. En meg nem vagyok az a tipus, aki CSAK tervez...bizonyitja ezt az is hogy mar a harmadik orszagban lakom huzamosan
nekem vagy a blokkcsere vagy a motor unnepelyes felgyujtasa vagy egy masik motor vetele lesz a megoldas...
Szerintem blokkot fogok cserelni benne elobb-utobb..
Jovo evtol meg elkezdek gyujteni egy BMW 1150 GS-re..aztan komppal irany USA es 6 honapig haza sem jovok..
Megnezem az osszes nemzeti parkot, Grand Canyon-t..
kezdek a keleti-parton, fel alaszkaig, at a nyugati partra, le egeszen mexicoig, majd floridan keresztul vissza new york-ig..
Kozben satorozni fogok, pisztrangozni es szarok a vilagra!
Ertem en ezt gyerekek...ti nem ertietek hogy ez nem Magyarorszag..ha itt valahogyan, valami csoda folytan kijutsz az erdobe es elkapnak (marpedig elkapnak) akkor fel es 1 millio alatt nem uszod meg a buntetest.
Ezt eddig is tudtam hogy nem krosszpalyara valo, de nekem csak ez van.
Eladni nem tudom, mert meg hiteles es nincs torzskonyv.
Arra mar vegkepp nincs penzem hogy vegyek meg egy krosszmotort..
Esetleg meg beregisztraltathatom, de ahhoz is kellene torzskonyv, illetve sokba kerul...arrol nem beszelve hogy ez a fos uzemoras, nincs kedvem 3 tankonkent olajat is cserelni benne....
ja, plusszban kene meg ra egy SM-szett..az sem egy rekesz sor ara....
Szoval nem vagyok en annyira hulye, mint gondoljatok, csak jol beszoptam ezzel a szarral
majd holnap lesz a pókhálómentesítés
bazze Andris te tudsz élni..
és ezt komolyan is gondolod.? gyogyszeredet bevetted.?
ja vágom már ők nem tudnak rola hogy mekkora táv és menyi ideig tart.
Legalabb lesz szervizkocsim is...
Egyebkewnt viccen kivul, terveztuk mi mar ezt az egyik baratommal, mar az utiterv is megvan. En meg nem vagyok az a tipus, aki CSAK tervez...bizonyitja ezt az is hogy mar a harmadik orszagban lakom huzamosan
Szerintem blokkot fogok cserelni benne elobb-utobb..
Jovo evtol meg elkezdek gyujteni egy BMW 1150 GS-re..aztan komppal irany USA es 6 honapig haza sem jovok..
Megnezem az osszes nemzeti parkot, Grand Canyon-t..
kezdek a keleti-parton, fel alaszkaig, at a nyugati partra, le egeszen mexicoig, majd floridan keresztul vissza new york-ig..
Kozben satorozni fogok, pisztrangozni es szarok a vilagra!
de remélem a donormotorral most már nem lesz problémám és lezárhatom a véget nem érő költekezést
Fasznak kell a kulcs...
Van valakinek vmilyen kapcsolasi rajza, ami segithet?
Ezt eddig is tudtam hogy nem krosszpalyara valo, de nekem csak ez van.
Eladni nem tudom, mert meg hiteles es nincs torzskonyv.
Arra mar vegkepp nincs penzem hogy vegyek meg egy krosszmotort..
Esetleg meg beregisztraltathatom, de ahhoz is kellene torzskonyv, illetve sokba kerul...arrol nem beszelve hogy ez a fos uzemoras, nincs kedvem 3 tankonkent olajat is cserelni benne....
ja, plusszban kene meg ra egy SM-szett..az sem egy rekesz sor ara....
Szoval nem vagyok en annyira hulye, mint gondoljatok, csak jol beszoptam ezzel a szarral