Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gls viszi
Milyen hozná?GLS?
hmmmmm
akkor nekiállok megfenni a szamurájos kardomat, hogy kaszabolásra kész legyek ha elhagyták....
azért bízom hogy ma estig odaér
Akkor nézelődjél utána,hol jár Mondtam már, a posta az biztosabb (pedig még csak szerződésem sincs velük)
arra a címre amit küldtél....
már a futárokban sem lehet megbízni? tegnap oda kellett volna érnie
Köszi, ha beállítod, akkor kafa, nincs kérdés.
Majd ha lesz rá zsé, megbeszéljük.
Úgy a jó,ha használják Majd megorvosoljuk
Hejjjj,még ide sem ért Jó helyre küldted Te?
fele lemaradt....
hétfőn jön visszafelé?
ha már mindenki.... akkor én is idepofátlankodok.........
csika!
milyen volt az elsőteló belső része? volt benne sok retek?
Üdv Csikánó
Decemberben repül hozzád 2Pár WP telló meg háccsógátló!Készűjjé mert trógerek használták
Na szóval,hülyeségeket nem írkálok Amin neked nem kell ,Te se agyalj,inkább motorozz Nem tudom beállítani? Max 3 nap oda-vissza
Sziasztok!

Majd ha elküldtem a hátsó telómat csika1-nek és patent lesz, ha még ebből lehet patentet csinálni . Na szóval akkor a negatív rugóút beállítása mennyi is?
A beülés mértéke a 80 kg-os menetsúlyomhoz értem, hogy 8 cm legyen(L2-L1) a bakról levett állapothoz(L2) és ha ráülök(L1). Alsó(visszapattanó) felső(nyomó) csillapításra van bevált klikk szám(teljes keménységtől számolva)? SHOWA teló elvileg, kék azaz 50N/mm-es a rugó benne. (Gondolom ezeket csika1 moci nélkül nem tudja belőni, enyémen +5 kilós védelem van, stb.)
Az elsőket majd utána hangolom a megadott hátsóhoz, de ha erre is van bevált klikk, az is jöhet.
Ezt találtam csak 96 os RMX-hez 96 RMX de az enyém 98SW.

Csika1: Egyébként meddig van nálad mostanság egy hátsó teló, hogy számoljak kb.?

Előre is köszi
1. Menj a Google Térkép (Maps) oldalra
2. Kattints az Útvonalkereső-re
3. Kiindulópontnak írd be: Japán
4. Célállomásnak írd be: Kína
5. Menj az útvonal 43. pontjára...

Mit pislogol?Gyere segíteni
Jöhetnétek ide is,új házat csinálni
minggyá jövök...
na kaptam megint egy emilt hogy ismét nyertem az emaillotterin 1 000 000 eurot, nem kell valakinek, nekem már annyi eurom van faszom sem tud vele mit kezdeni...
szeva Bélám.
reGGelt!
ekkora szélbe inkább surfuzni kéne lemenni a balcsira..