Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen
Elmentem a tökössel jáccani... erre mindenki mexökött?
Na a két héttel ezelőtti egyébként is érdekesen alakult. A Tóninak a DRZ-n elszakadt a lánc az első dagonyában. Persze patentszem senkinél... felhívtam a konrádot, h esetleg neki a múltkor megtalált cuccában van-e. Aszongya, lehet kettő is van benne. Cserénfa előtt ahogy lejövünk a meredekről, ott tettem le a balkanyarban egy fa mögé a motyót még pár hete. Elhúztunk hárman érte. A Gál ott maradt a Tónival. Hát persze mindenféle rozsdás kacat volt a konrád cuccában, patentszem egy se... bekaphattya az is... asszem végül a sipi vitt neki egyet, megcsinálták, hazamentek. De a DRZ-nek szét kell majd húzni a blokkját, mert megfeszült kissé, ahogy begyűrte a láncot
Irigyellek benneteket!
figyuszatok papák nektek megjött már az e-havi nyugdij..?
Nyalja a fene... mennék mint állat, hát megen kicsesztem magammal bélyeg nélkül is
Ez inkább gombahüvely
Akkor is csak hárman értük el a kocsmát... kétharmados narancs többséggel

A 125 EXC a Gabika új szerzeménye
Ha benyalod a bélyeget akkor is fának mész! !

Ha szerzek a motorra roki papirt akkó ingyé parkolhatok !
Igaz még rendszáma sincs .Meg csak falnak lehet dönteni me nincs lába !
Tudom, h én vagyok a hibás. Éppenséggel bélyeget is gyűjthetnék, akkor ez nincs
és ebbe benne a tusolás is
Van itt egy két Vén kúrva is
Bingó... pont erre gondoltam
Alapvetően te vagy a hibás mert a fa még soha senki elé nem ugrott ki! !Azé örúlök hogy nem lett semmi komoly bajod!Igy is már elég kevesen maradtunk!
Ráadásul elvittem a himbát a Csabihoz, volt rajta kis gépmunka. Megcsinálta, tehát megint tilos a mosás
vagy beszéljünk inkább a hüvely gombárol.?
Az... ez itten egy XR-es, akivel együtt szoktam csapatni... és asszem most éppen létrára mászott fel... nem kellett volna
prosztatátok jol van.?
Alapvetően egy pillanatra úgy tűnt, telibeverem a fát... aztán csak a térdem meg a kormány vége érte el szerencsére... erdőben előfordul az ilyesmi
Ne tedd! !Eddig se mostad sűrűn!
Még vizibetegséget kap!
beszarás ez valami rokkant öregemberek foruma.
Jövő hét? Addigra tánmá nem fájok

Lehet, a motort is lemosom, mert előre kéne új fékbetét
Az faxa!Nekem még jó pár hét mire a térdem müxik rendesen!Meg még jó pár hét mire a géphez is megjönnek az alkatrészek!azé még az idén remélem csapatunk párat!