Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsókolom
Á, kár lenne a betonért
Szasz Öntsd le betonnal
Az első féktárcsám már olyan vékony, hogy tízórait lehetne belecsomizni... első teló gatya, háccsó villa lassan kiesik
Szasztok

Ma kissé birizgáltam a biriglim... rájöttem hogy tiszta ratyira hajtottam már
Oda lesni, a gyerek mindíg a legjobbat kapja Pici gerinc hama szítmegy Nehogy valami nagy gátlóját kűggyem vissza van annyi, assetudommá kié melyik
bocsáss meg mesterem.. kivégzésemröl gondoskodom.
azaz.
Még mindíg vakon vagyok A hajtókarról vagy a csapáágyakról beszélsz?Ugyanaz mint a 2 téééééééééééé Mz
szoros illesztés de összehőkezelve szépen rácsúszik
Hogy értve millyen illesztéssel?
amúgy ezekben a motorokban milyen illesztéssel vannak a főtengelyek ?
Király Húú,sosem csináltam vagy csináltattam olyat.Rinyálós vagyok ezen a téren,így új kell mindíg.Ha anyagleszedés előtt és után is megmérik rockwell keménységmérővel(ami alig van )akkor elhiszem,hogy jó lehet,(már ugye,ha egyenlő értéket mutat)de addíg,nem.
szia Csika leteszteltük a 648 at ......... brutális

kentem olajjal melegítettem gázlámpával vertem kalapáccsal semmi csak a háromkarosnak hódolt be !

a másik : szelepszár végének köszörülés szerinted gány ?
Az akkor az ha a felni oldalról van megfúrva és 8-as legalább 5 centis lemezcsavarral van rögzítve a belső elfordulás ellen.Sőt átmenő csavart is tehetsz bele Az a legjobb
Igen. Vakszelepnek is hívják.
Jó estétet Ronist meg jó seggbe rúgom,hogy a gyerek alatt szar futómű vót
az elfordulásgátló az a csavar szerű izéé ami kiáll a felniből?
elnézést a tudatlanságomért
Zsoltika ,nagy kűlönbség nincs annyi hogy a vastag belsőt könyebb szerelned, a sima belsőt ruhával meg elég nehéz jol belegyűrni, plussz figyelni kell az elfordulásgátlonál hogy a ruha ne menjen alá,

igazábol defektet inkább akkor kapsz ha laposan jársz és vannak sziklák, olyankor tök mindegy hogy vastag belső vagy sima belső ruhával,

én például ma igen sokat szoptam az MC-5-el a sáros sziklán hiába engedem le olyan erős az oldal fala mint egy téglafal, lofaszt nem akar terűlni,

azért felkapirgáltam, dejo lett volna ma egy fimes gumi laposan,
estét.
nagyon jók a videóid!
jobb a vastag falú szerintem mint a sima, nehezebben lyukad ki, de még a felé is tettem egy sima belsőt hátul is
roisnak tessék mondogatni mert neki mindig kilukad a gumija
Hát úgy ahogy mondom
Elől és hátul is egy belső szétvágva körben belül középen, abba belerakva a nem szétvágott rendes belső és úgy van berakva ez az egész a külsőbe, nem egyszerű berakni, de azóta tényleg nem volt defektem, előtte szinte minden motorozás után defektet javítottam.