Hy Csika!
Kiszereltem a villákat. Megtisztítottam, hogy azért nem minősítsen hogy hót retkesen adom oda a mester kezei közzé.
Becsomagoltam.
És még raktam bele egy lapot a villa robbantott rajzát, tudom hogy profi vagy és nincs rá szükséged....... de szeretek segíteni a szerelőimnek.
Holnap felteszem postára a csomagot!
Csika uraság, hát hogy a bú bánatban nincs még mindig itt a hétfőn feladott teló? Idén motoroztam össze vissza 10 percet azt is másnak a motorjával, szombaton meg Kanizsán országos endurocross, és egy órát kéne pörgetnem egyhuzamban Szerintem Nem lesz még egy olyan hülye aki ennyire felkészületlenül ér oda Főleg ha megjön holnap a teló..
Jó neked! Én neki álltam délben szerelni,olajakat cserélni,meg ilyenek. Kimostam a levegőszűrőt,és utána jöttem rá,hogy nincs olaj bekenni! Venni meg lusta voltam már elmenni,meg 3-kor mennem kellett a csimbókokér.
Nem látod hogy puncsolok!
Kiszereltem a villákat. Megtisztítottam, hogy azért nem minősítsen hogy hót retkesen adom oda a mester kezei közzé.
Becsomagoltam.
És még raktam bele egy lapot a villa robbantott rajzát, tudom hogy profi vagy és nincs rá szükséged....... de szeretek segíteni a szerelőimnek.
Holnap felteszem postára a csomagot!
majd holnap..ápr 1
akksi mégis jó a hayán és kaptam csepptöltőt is,igaz a télre kellett volna,na mindegy....
szerintem álmában is azt nyomkodja.
http://youtu.be/gUmeWEc63IQ