Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy közös sétát el tudnák képzelni...

te hoznád a csivavát KTM overálba, az én kutyám meg hozná a szájában a játékát..

KTM -es kutya sétáltatás...
nálunk KTM-et reggelizik a kuty..
ez kész...
Ez nekem nagyon szörös. Ezért választottam inkább ezt.
na elhoztam a deauvillet a kipufogóstól, fent van rajta a szép remus dob jó hangja lett, meg megy is tőle
szewa evribodri.....micsodát kínlódtam ma már reggeltől...agyvérzek már ...erre meg bejött egy egér és azt kergetem a lakhandiba ...de szopat...az idő itt patent 11 fok és sütkérezik a nap lájtosan ...
Jóóreggelt! Itt egész normális az idő, tiszta az ég és sütöget a nap
Ejnye az az extrémkedés , gondolom nem akkor esett ki, amikor elmentél mellette, hanem amikor átmentél rajta.
ideje kimászni az ágyból
vagyis ők ketten.
kép lemaradt...
meg ő az új kis kedvencem..
mondjuk 10 ezer ft-om bánta , meg egy csomo bosszuság, ráadásul olyan helyen lett meg ahol mi is kerestük, ezek szerint szarul...
az sem rossz
nekem a border a nagy szerelmem, imádom öket, csk nem nekem valo mert vele egész nap foglalkozni kell..

de mikor megszerzek egyet agyon dögönyözöm..
nagy szőrös maci..
jóóvanna,szeretek és akkóóó mi van?
én meg beleszerelmesedtem megint az újfundlandiba Bundás után lehet veszek majd egyet most mááá tényleg
képzeld ,tegnap felhivtak fűredi motorosok hogy megtalálták a telefonomat , egy nagy kidőlt fánál...
ne fogd rá a gyerekre...

tudom hogy te is szeretsz malackodni...

én szerintem ma átmegyek alsoörsre kutyázni , nagy banzáj lesz ma ott sok kutyással...
Jó reggelt!
Kívánok mindenkinek olyan szép madárcsicsergős időt mára, mint ami erre van. Indulok is nemsoká, amíg nem esik.
itt még nem,remélem nem is fog még egy ideig