Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja meg már nekem se való föleg amiota vizeletartási problemák vannak
Ja!

A háttérképnek beállítást engedélyezem!
kösd fel magadra egyik elöre másik hátra biobáncél
Hát nektek sem könnyű............

Mi ma is megkerestük a régiónk legnagyobb szintkülönbségét, teszek fel pár képet. (csak erős idegzetűeknek) Itt aztán lehet fejlődni. (ahogy zari mondaná: sík-vidéki hegymászó klub)
tudod az én koromban már csak a műut....
hát müuton nem is akarunk motorolni
látod..mindég tudtam hogy rély kemnényebben nyomja.. mert ő kijutott az utszából..ahogy olvasom valami vasutas durván mentek múrván..és benyakútig is..
nem tom bálint te erre válllalkoznál.. jó jó ha nem is élőben de legalább a gondolattal el mernél játszani
az legalább az útszátok 3 szorosa ÁÁm
Holnap nem.Max itt a ház körül tudok menni,mert délelőtt enyémek a gyerekek.
megyek... de az nektek ugyse tetszene...
még csak 8 ezer... majd elsejétöl 10...
mész valamerre
kalandtura az utcánkban, 3 részben oda-vissza, extrém motor mosás a végén...
hogy mi leszen holnap..de én segitek..kétezer12 deszember 20on7
és csütörtököt
mennek hajtani a srácok..mindenki...
vagy motort vagy pénzt vagy nőt vagy boldogságot valami más..de megy mindenki
akkor nem adom ell a technikát
miért? kérdezett valamit..?
milyen honlap?

vagy A holnap után?
hogy holnap motorol valaki mert akkor hozzá csapodnánk a gyerekkel
De mit kérdezel?
jozso... két ember van a bolygon aki vágja ezt a modellt, mint néptáncos kandur a csizmáját... az egyik zsirferi.. ő szokott ide irogatni ...nagyon ritkán...
és még az LFP topikba a srácoknak is volt már több ilyen motorjuk....nagyon vágják a tipust , nem tudsz olyat kérdezni tölűk amire ne tudnák a választ rögtön...

nincs mit.. örűlök hogy segithettem....
lya..vickes srác ez a bálinyó..
téged is átvert ezzel hogy lyaú arsz vok

a szelephézag...bergemnél...4 év alatt kétszer kellett utánállitani...
kártélyemnél..meg két olajcsere és a szivoszelephézag szépen elfogy...
de zozi seme tudott erre magyarázatot adni..vagy nem akart..mert ugyan az az anyaga meg szinte minden és tessék...

olyan is van hogy a benya több hónap állás után úgy beleköt a karbiba hogy kell egymásik ... karbi...
ezért kell legalább havi 1szer beinditani bemelegiteni...kicsit megforgatni és úgy megent letenni..
kettő ténél meg ez kifejezetten kötelező mert különben szali sx sorsra lyut a motor..mármint a szimering megkeményedik és one indulás..mondjuk az nem gáz.... csak a két sziering 6 rugó
annyiért itt a fhórumon bálint tnaácsot is ad..ott régen ..mert azóta azt hiszem ..infláció követés miatt már egy 10es
én is ezt kérdezem
Valami ilyesmit kellene venned.
Nem volt olyan rovid zarsebesseg a gepen ahogy befejezodott a tura.Kell vmi profi gepet venni...
Oké,nincs mit.Majd ha úgy alakul,nyomathatnánk egyet,addigra kigyúrom magam...
Mi lesz holnap?