Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd vesz egy yahama yzf 250 es halálcsillagot.
volt még hűtőviz miért fogyott el az exc 350ben szervicse...
meg tublisz pumpálás....
4szer..
pumpát ki is nyirta az idegkimerültség..
ez volt neki a wégitélet napja.. mert öreg pumpa volt ezmár..sok sok defektet kipumpáltammár vele..még bálinyónál isez dolgozott..
de krisz..a rapszolga krisz..tönkre tette a szerszámát(amit utána visszaadott..mert hülye leszcipelni
de kaptam 1 igéretet...
másik pumpára
ez si a romaniaxe-os
csak ott most van 4 nyom..mind a4 brutál jó
a végén gabesz üzeneta eseggedi különitménynek..de ez nemvolt szép
senki ne sajnáljon semit...59km mentünk..mág yúgy ishogy 10perc után már szereltülk 7 percet..aztán én megilydetem a rókamangustátúl . és szétbasztam az ujjam a20dik percben..de azóta gyógyul.. és remélem adunafeldvári vasárnapi menetre rende is jön
mert a sallangot azt kihagytukk..
sallang= ..fungciómentes megállások
http://youtu.be/e9vgEZx80nY
Vidékre jó bele a trabant dugó is

Ha KTM-et nem akarsz és GASGAS is kizárva alkatrész ellátás miatt, akkor mi marad?
ki az hol..
muti meg
izi..
ha már kimentek a filyúk..akkor beszélhetnek a férfiak a hüwelyk gombákról
Jó estét!

Látom van aki már motorozott
az én apám ..meg...a szopa-táras
http://youtu.be/2yEdAbsAV3c
nézi a faszom. tőlem lehet csubakka is az apja. amúgy szép. de inkább beszéljünk a motorokról.

kinek van egy elrejtegetett 300 as 2010 es hengerszettje? azonnal fedje föl magát vagy megölöm!
ő egy ban dog
apja egy amerikai pit az anya pedig egy amerikai bulldog
ha nézed a csodálatos kutyadokit az ő egyik szürke pitbullja pont olyan mint az enyém apja..
ja! volt aki rókát is látott! vagy csak hallotta. el is esett miatta.
ez egy vejmári vizsla

ma láttunk egy vadmacskát! igazi erdei ös vadmacskát. jól nézett ki.
És..össze is karmolja a kutyát,az meg csak morog de sosem bántotta..ha kergetik a kandúrok odaszalad a kutyához az meg mint ha a kölyke lenne nyalogatja
ha unatkoznak szoktak fogózni..beszarás hogy így össze szoktak
Nem lehet rá haragudni! Annyira
de legalább jó buckás.
ez csak rosszat csinál6ott
mert ilyne bűbánó arcal.
bezzeg a kaukászusi az nemtud ilyet...
manka. a te segged is ilyen?
ha valaki azt fogadta volna velem hogy kint a full ideális talaj.lesz..hát azt kiröhögöm és fogadok vele a kopott kendal gumiba..de most akkor nem lenne tartalék kendalom
ugyhogy a mai napra a régi gumi még sok is lett volna...de
na itt aze leső widelyó

ez pont nem a legerősebb de azért..ez aromaniaxe os..
ez nagyon meredek gyökeres...és goldentutnak igazi mumusa...
http://youtu.be/e_Z4aIG9-OA
Jó fej kutyulik...
Szerinted látni, hogy jót, vagy rosszat csinálnak? ÁÁÁÁ és haragudj rá valahogy!
édes pofa azon a 2-es képen ahogy néz... de amikor a macska alszik a kutyán az se gyenge... látszik ki az ur a háznál...
Itt az elmúlt 48 órában kb 35 cm hó esett, ami a két nap alatt majdnem teljesen el is olvadt. Gondolhatod milyen az anyaföld...
Mellesleg, még mindig darabokban a motor, talán hétvégén a végére jutunk!
Isteni jó fej kutya,így néz aztán arcon nyal ..egyébként ő nem az enyém,2 éve befogtam mert ijesztgette az embereket...megkerestem a gazdit és azóta van ez a szerelem..elhozzák ha tüzel a kutyám..ez pont a szerelmük egyik pillanata valamiért nem akarnak kis kutyik lenni
na mi aszitu bélák.. merre volt menet?
mindta az aszony..itten egész nap szakadt az eső...
há mondom mi meg majdnem porban motoroztunk...15 fok..kellemes napsütögetéses felhőzet...
ugyhogy megent kifogtuk..az aranyhalat a .
pedig ez az aranyhalas hasonlat ez kiba jó lenne.. ha lenne tovább
az hülyeség..kérem szépen..
ilyen szép seggből a legtöbb férfi ki sem jönne soha .