fren..
én csak akkor tudok indulni ha az A marad sártol függetlenül..ha lerekeztik hogy nem A az A hanem B..akkor elbizonytalanodom...
goldentut meg pont az ellenkezőlyét mondta..ha nagyon nagy sár lesz.. akkor ők ki sem jönnének...
pédig a kihivás az itt nálunk csak a sárrabn fog jelentkezni..ha pl benne hagyák a duplasziklást.. amit pl hóban csak ki is tudott megcsinálni ja az úly menőnk bontós bili
jó ez vick volt
szoval, kivántcsilyan várjuk a fejleményeket.. 1 7 múlva mi is lesz ott kint..mert ha 1-7 múlva még havasak lesznek az északi völgyek...akkor
nincs hiszti. minden enduro nap más de ténynek tény bontos nem kamuzott, TE. igazat prédikált lenyomott az nap.
attól még te vagy a Zaránd hegy királya nyuszi öt.
s tudod minek örvendek végre itt nincsenek már ezek a durva hangok meg dél amerikai novellákba illő hajtépések. Lényeg rájöttem ha fuj a szél nem szabat vitorlát bontani. Vagy ha fröcsköl a szar (s nem rád vontakozik ez fiam brutusz zari) akkor el kell állni onnan, mert a seg csak okadja magábol a szart nem tudod megállitani mert olan állat az.
akinek inge vegye magára s ne te Zari fiam brutusz .
lya..
ez volta az az ominózus nap mikor vili...bontós szályhőŐs bili mindenkit megalázott a tudásával .
az mondta az imént goldentooth hogy oké hogy aznap akkor a király volt de akkor mért akar a hecán a bében menne(mert megedt a shártól ).. ileltve déván is mért nem az a ban nyomul
igazándiból az a aj bonóssal hopghy elkaphat egy két helyt.. de ha kifú.. kb 30 perc múlva még a leglányosabb dombon is képes elkapirgálni...ez volt a múltkor is.. mikor osztán mindenkit megalázóan geci mód jól ment..majdnem egészen délig
este meg úgy horpasztott a kocsiba r kellett szólni hogy ne horkoljon mert kiszakad az oldalüveg a vanettból
hahaha
bontós bili..
nem egy igaz mondós fajta úgy látom...
csak azt nem értem mire jó ez...mármint mellé beszélést terjeszteni ..
de nem baj terjeszthet bármit... a tények azok meg azok...
azért volt el bili a bontós mert a hp feljáróban ...egyszer ö hamarabb ment fel mint én... ez igy is volt.. de a többi hogy megalázott volna a duplaszikláson...
olyan buksi.. .
én csak azt nem értem minek terjeszt ilyen hülyeségeket...mpinek is azt mesélte..de nem értem...magának hazudik mikor ezeket többször elmeséli..mármint amikree emlékezett...
sajna bili azért sem látta még hogy én hogy mék fel a dupla szikláson..mert ez mindég.ismétlem mindég hamarabb bekövetkezett mint nála...és persze elsőre...
az meg hogy a zarándi hegy ura.hahaha
marha..
szerinted bili meg goldentút mért nem jön ki velem sárba...soha...hát ezért..
itt egy kis sáros vidi...
hogy milyen ügyes is bontós szályhirró bili http://www.youtube.com/watch?v...
aznapi duplasziklás felvétel..: http://www.youtube.com/watch?v...
ez az ember osztja hogy milyen király... a kikerülési bajnok mert it is került...
szályhős.. hol vagy..vétel.. lyelentkezz http://www.youtube.com/watch?v...
én csak akkor tudok indulni ha az A marad sártol függetlenül..ha lerekeztik hogy nem A az A hanem B..akkor elbizonytalanodom...
goldentut meg pont az ellenkezőlyét mondta..ha nagyon nagy sár lesz.. akkor ők ki sem jönnének...
pédig a kihivás az itt nálunk csak a sárrabn fog jelentkezni..ha pl benne hagyák a duplasziklást.. amit pl hóban csak ki is tudott megcsinálni
jó ez vick volt
szoval, kivántcsilyan várjuk a fejleményeket.. 1 7 múlva mi is lesz ott kint..mert ha 1-7 múlva még havasak lesznek az északi völgyek...akkor