de azon kezdtem el tovább agyalni,vajon mennyi plusz bengát vigyek a hátizsákomban? sztem a 2,5lityó kevés lesz, de ha teszek az ivós részbe 2lityit vizet, akkor mellé már csak a 2,5es pepsiflakonba fér a benga... ki kell találni neki egy frankó helyet a motorra +egy 2,5 flaska helyet...ronis? erre nincs vmi jó ötlet az ötelttáradban? jól jönne! hátsó sárvédőre szoktam szalagozni,de idő után elengedi, itt még a sár is jól betapad majd azt hamar leesik...
na de komolyan? másnak eléggé kellemetlen lesz még az a plusz 40kg sár a motoron...
Sárban/takonyban lehet menni, sáros sziklán is, de az olvadó 5 centis hóban kis dombokon annyit tornásztam felfelé a motoron, mint még soha
A gumi az feltol, ha odafigyelek a tapadásra, de akkor is elképesztő mennyi súlypont áthelyezés kell, állandóan elcsúszkál oldalra, lehet még is számít a forgásirány a RIGA-n
Azért fajin volt végre hajtani egyet, még ha csak bejáratós menet is volt
mert 300
kinem szarja le a gumidat? amúgy magamnak egyet vettem a mitasból. a többit ervinéknek viszem. leszarom hogy jó vagy nem. tanulmányozgassa képen a faszom se érdekli! majd ha látom élőbe esetleg ledarabolok ezt azt vagy beszögezem.vagy kihajítom a kukába a bringa mellé. akadj már le a fostalicsa motorod (esigsz 300mÚÚha brúha...haha..he
)..és a mitász fingomsincscsaka románok tolják vel az erdőt eksztrémben ..de nagyon
..gumid és a szarod fényezéséről! senkit se érdekel.
Ha van egy kis hátizsákod azt tökéletesen fel lehet a pántokkal rakni a rajtszám tábla elé oszt nem húzza a hátad a sok benya meg könnyű belőle tankolni nem kell rag szalaggal baszakodni meg egy pár szerszám is elfér mellé.Viszont fasza orrnehéz gépet kapsz cserébe