Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van pár tippem:
A hatályos jogszabályok által biztosított "kiskapuk" alapján nagy állami cégek is milliárdokat tudnak elsikkasztani, meg már több vállalkozás is a könyvelők segítségével el tudja tüntetni a zsét.
Őket már nem tudják megfogni a jogszabályok alapján, nincs meg a tervezett büntetésekből a bevétel, ezért ráálltak magánszemélyekre....
A másik lehetőség "ésként" meg az lehet, hogy egyre bénábbak a nyomozók és már csak itt tudnak tenni valamit a kis emberrel.
Harmadik lehetőség, hogy a vatera meg egyéb online kereskedések által egyre kibővült a magánszektor forgalma és ezért kezdtek ide is átállni.
Negyedik lehetőség, hogy tervezetten basztatni akarják az embereket még ezen a fronton is..

Szerintem kapják be nézzenek szét a saját portájukon(állami cégek) inkább...bár ott nem találnak semmi, mert minden "jogszabály szerint" zajlik
jaaaa ertem

en egyebkent szeretem a 2t t
http://vallalkozoi.negyed.hu/v...

erről mi a véleményetek?Roniskám,mint kutyás
lehet
Már harmadnaposság, nem?

Szerintem 2T a jövő, csak meg kéne oldani rajta pár hisztit
Neked motor? Motoroztál már?
másnaposság biztos
Hallom Feri voltal Sherco proban,es rajottel,h zsakutca a 2t
ááá el se fog menni... most hogy kiszedik a nehéz helyeket ez neki igy már nem kihivás.... nem is értem hogy képzelik, mikor a csoda 525 még a nulla tapadásos nálban is simán felmegy helybűűű... és akkor a csodagumit már nem is emlitem....

tényleg viktor milyen gumi a jo irhatnál egy értékelést rola, el vagyok bizonytalanodva...
Jó napot!

Nagy a csend...mindenki lázasan készül?
Ki mire?

Itt felénk már 2 napja szakad az eső tengelyig sűllyedős lehet a talaj

HECA-soknak még nagyobb tisztelet Viktor nem panaszkodhatsz, lesz neked takony rendesen!
Haló!
Már csak 80km a szombati etap!
nem,..

de

ha felhivlak felveszed? ?
Az o-betű helyett inkább 0 a helyes, egyébként ez a vázszám tényleg 2004-es motoré lehet...
Ron, s akit érdekel (chavez-rol van szó)
Nézzétek ki és mit mond a 29:42 percnél.

https://www.youtube.com/watch?...
Mindenki saját magából indul ki.
a nevelése és hajlama bontakozik ki amikor valamiről véleményt nyilvánít.
akinek inge vegye magára.
ugy latom tudsz te írni ha tudsz fiam brutus.

jah jok a gumi fel van gumizva harom kerék s meg is van a terv melyikkel mikor hol megyek.
mitas, mich, piri.

ez már sok . túlcsordult a nyálas binci.
viktor. ezt leírhattad volna egy mondatban is.
zsír. nem kaphatnék ebből is egy próbát?
lya.. riga fog...
lyaúl hergelt...

dzsi...sajna én nem mertem megnézni...már mikor kiirta hogy lívatak vagy mi...meg..hárlem.. akkor már láttam ez nem lesz az én világom...de..az a két komment az még azért besegitett az elneminditásban

zsir..
a gumi ngon zsir...
emlékeztem én annó hogy amikorr a kempingbe néztük a gumi ultra jól nézett ki...de azért emlékeztem igy mert úgy is néz ki .
de látom nem bztad a véletlenre...már prób előtt levágtad a 4es sorokban a két szélső bütyköt...pedig lehet hogy ..azok nem lettek volna útba...
mert mondom útra jól néz ki...
látszik a bütykök körül szépen ott a sok hely... körbe agyon tud tisztulni...
a misleny is ultra brutál jó...
és ha teszt után azt mondod fog minden talajon mint a ződ festék..akkor az meg últra jó

laca...
hát itt vagy.. már az hittük elmentél ..lyapóba drzével
de látom felébredtél..beveted a helyes kabszulát..mint neÚ a mátrikszban
Sziasztok
Úgy néz ki hétvégén megyek venni egy motort(ha le nem maradok róla megint). EC250. ki akarok próbálni egy 2T-t és ezzel olcsón megtehetem, ha nem jön be nem áll benne sok lé ameddig el nem adom.
Alvázszám alapján próbáltam keresni évjáratot de nem jártam sikerrel. vtrec2500eo141054 ezt küldte az emberünk, ebből tudjátok esetleg, hogy mi lehet az évjárata? 2004-nek mondja.
Ha meglesz a sárkány, akkor még jönnék pár egyszerű kérdéssel, olaj, lánckerék stb. letöltöttem a manuált, de csak cikkszámok vannak semmi konkrét infó
jah és sok sikert a hecára! remélem lesz sok videjó.
köszi
L.
Köszi, a 12 esre azt mondják kemény mint a beton, mivel sokat lépdelek, az nekem nem jönne be. Esetleg SG10 es-t el tudom még képzelni, bár sose próbáltam.
Eddig nekem a TCX volt a legjobb, csak beázik ujjonan is, meg szarrá szakadt, enyém sajna lyukas kis víz és már tocsogok, ami ilyen hidegben kurva gáz Alternatívának jó a nejlonzsák a zoknira/kiscipőre, de akkor is hűti rendesen a lábam...

Egyet találtam az apróban, de a gyerek már nem adja el
szerintem aki ilyet néz s terjeszt minősiti önmagát.

nekem ennyi a véleményem. ez az ami az emberek lekét ugy meg durvitja, hogy ezért ilyenek amilyenek, nem csodálkozom a sok mocskon ami van.

Régen egy ilyenért azt az embert kitagadták a társadalomból. Úgy is lehet mondani cselédeknél volt ez jellemző az ilyen.
most kutyának hivom az ilyet. az a kutya aki hitelből él és zabálja az értéktelen zsidó kultura mocskát, szabdságát. a sg alat logos nadrágos gyerek apja az ilyen.

ez a szabadság ami elbaxxa a világot undorito. !
ember magadat minősited, nem röhögök hanem itélzeme azon aki nézi, terjeszti és aki ilyet tesz az mehet a táborba követ törni élete végéig.