.
.
.
.
...akkor nagy szivola a papiros végeredményszerint...
.
.
birod még..majd pihensz ha úgy nem birod fogni a motort egyáltalán...addig meg MENNYÉL MÁR
.
.
..vagyis inkább köztel egyszerre indultunk neki
.. mert mondták hogy a bényomon is kerülgette a forró a kását..aztán azzal is voltak gondok...
.. +a gumi is ...
)
..
)..szóval ruggatósban szépen a nyomban lehetett halladni felfelé..de az állandóan leszúszó testem.. hát volt olyna hogy a bseknke bólyáztam....aztán mikor odaért megembereltem magam...ulyra megindultam(hihetetlen milyne jól dolgozik az öt 20onöt..mert egyből pöccen mindég
9 szóval a nyomban felfelé álva olyna egyszerű volt elindulni mint a pinty..csak a motroron lenemcsúszó seggel maradni..na z volt a nehéz
...
...de eszevoltunk
.
..
az a patak sima egylevegős.. mert még a nagy akciók is egyben megvannak nem kelle küzdeni motrortemelégeni..mert igaz hogy30.50cm vizzuhatag jöt le ..de úgy fogott bene a gumi hogy haj
is már biztossan bent voltak..a tankpont után...
.
10dik volt abszolótban
.
..aztán hosi .meg m zoli
csak 30cm mély iszap
.
és keverve azzal a gyúrmaszerű valamivel ami vizessen meg
(mert az én soromból..mindenki..zsir fren is befejezte a pályát...
)persze én meg 6almas küzdelemben vagyok...magammal a motorral a sárral.. gumifal tetején legurultam..lehet hog ott nem estem pofára..(de inkább visszamentem és ott is meghemperedtem a sárban...
)
én ökör meg még kentem is...
és én szántam is magam rendessen
aztán le.. aztán a következő falnál a visszangedett gázt megent nem bortam elcsavarni..
(akik négy sorral hátrébbról indultak a rajtnál!)
.
ezzel a 80 beértkező közül..78dik lettem(a 70dik is 6 perc körüli volt
)
fasza a hely