inkább tul öszinte...
kész vagyok mindig a motor simogato, motorféltőktöl.... minek mentek egyáltalán endurozni ha ott folyton sáros lehet, meg eltörik összekaristolodik a technika...
mÚ
ha
ha
ha
ha
..rothadt kenda meg za öt nyuszi öt párositás..
.
...akkor szépen haladtam előrfelé
...sajátmagam alá beestem nagy-ferde-tuskónak
..
. még van vidi ahol bólyázok neki.
..
...
.
.
)
ninx mit..
azt pedig végképp nem értem miért lett ez az egész idájig fajítva.
hetekkel előtte a csapbol is az folyt hogy gecinagy sár van! képeket pakoltak fel a románok valos időben! hó volt egy héttel előtte! itt is többen beszámoltak képekkel videókkal leírásokkal ,hogy kibaszott szarok a körülmények! senki se mondja már hogy nem tudta! pláne ezen a fórumon! érdekes mód körbe tudták telefonálni a fél országot akik befostak ... mégis mit gondoltak? hogy 2 nap alatt felszárad a méteres sár? minek indultak el mégis ha ekkora probléma? hát mert belül hajtotta öket még a tűz! legalább utólag ne rinyálna mindegyik hanem maradna csendben és kész. senki sem örül más kárának pl a motorja tönkrement. érdekes mód én semmi ilyesmiről se hallottam csakis kizárólag itt ezeket olvasva és a fészbukon!
mondjon már valaki egy nevet akinek igy járt a motorja! ne azt hogy egy ismeretlen német katona.. hanem konkrét nevet! rajszámot stb.... egyet! én minden este ott vacsoráztam a központban de ott érdekes mód senki egy árva szóval sem emlegetett szombat este ilyesmit! és nem is láttam elégedetlen hőbörgő embereket.
viszont ami itt és a fészbukon megy az szánalmasan nevetséges légbőlkapott faszság! sokan kiestek az lehet. de hogy itt egy csomó vadonat uj ktm besült és megszorult meg ijen képtelenségek azt nem tudom elhinni. szerintem egy igazi hisztéria az egész valami ökör elindította és akit meg tudott azt meg is fertőzött ezzel a valódi szarral!
rakjátok fel anevét rajtszámát annak aki így járt. különben egy gecinagy kacsaszar az egész sztori. ha valaki így járt nyilván kipakolta már máshova is.