Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azon kivül hogy majdnem mentem még egy kört.
elég lett volna ha elmondják ,hogy a cél a rajt helyén van és beszedik a szalagokat arról a rövid szakaszról ahol ujra ráfordulhatsz a reggeli nyomra. nekem pont ennyi is elég lett volna hogy tudjam ott van a finis ahol a start. nekem más bajom nem volt.
Ricsi akkor ott a bibi... márpedig ez szervezői dolog kéne legyen...
Szasz Ne kombinétojjá má mindíg,az úgy kezdődött egynek elöl kevés vót, elvette a másééét,aztán meg mindíg hiányzott Nem olyan egyszerű ez
Gabi,.... Jarvis biztos megkapta a repjegyet , meg egy valag pénzt ha elmegy... szoval nem jo példa a hasonlitás...
Rajtszámot mindenki felírta a kannára!
Csak az ellenőrzés maradt el a tankolási pontokon
Gabi elhiszem hogy valahogy igy lehetett.... de rutinos versenyeken raknak a beadott kannára egy rajtszámot... és még sorba is teszik két oldalra páros illetve páratlan számu kannák...befutsz nézed az oldaladat- ergo hamar megtalálod, és csak a sajátodat öntheted bele....

a másik minden versenyen kell legyen elötte eligazitás ahol elmondják nagy a táv-nagy a sár, mindenki legalább minimum 8-10 litert vigyen ki kannánként... szoval ebben is érzek keményen szervezői elbaszást ha bárki beönthet bármit ami a kezébe akad....
Dew ... olyan vagy mint az ördög ügyvédje...

az igazság az hogy ezt a benzin dolgot csunyán elbaszták...
mégis csak ők csábitottak el oda 340 motorost- 100-120 eur/ kopf....akiknek ha jo része kint marad egy ismeretlen erdőben egy benzin tank pont miatti elbaszásért... az azért elég gáz....

az hogy kinek öntöttek be tiszta benzint amitöl megragadt a motorja, és mennyi benzin tünt el amit elloptak abban nem tudok véleményt nyilvánitani, mert nem voltam ott , nem tudom mi igaz belőle, mi nem...
de a tankolás miatti erdőben ragadás , mert a szervezők nem mennek végig a saját kijelölt nyomvonalukon az....
a benzin hiszti ugy lehetet ,hogy az eleje még nem volt bajban mert azok azért tudták mivan. meg nem is reszeltek tul sokat .

de volt rendeget veréb aki egy kis üdítős flaskába vitt vagy küldött be benzint gondolván ó biztos elég ez!

engem meg lehülyéztek a 2x 12 literes marmonkannámmal!

na ezek a verebek hamar rájöttek mekkora cumiban vannak hisz egész végig reszelték a hegyet mire a benzinkéjükhöz értek volna .... aztán ha esetleg odaértek rögtön lecsaptak valami idegen nagyobb kannára amit éppen kiszemeltek. mivel jócskán porzott a tankjuk,a beküldöt egy liter meg lofaszra se volt elég.

szépen mindenki kiöntögette a más benzinjét. ebből lehetett aztán a hiszti pisti meg a tisztabenzint a 2 t kbe! a végén meg egy kezelhetetlen fossá vált az egész majré. mindenhova öntöttek mindent csak berregjen .

na nem tom amúgy meg lé van szarva már éppen eléggé szanaszét fűrészeltük a fingot. érdekes ..jarvisék nem nyavajognak ennyit . pedig nekik messzebb van arad mint nekünk. chris birsc et ne is említsük.
szerintem teljesen logikus amit írtam
S bocsi, ha félreérthetően fogalmaztam, vonatkoztassatok el a HECA-tól és az indulatoktól.

Hangsúlyozom, nem védeni akarom őket , csak leírtam egy másik nézőpontot, de látom azt is, amit sokan írtok, hogy elbaszták, s az a része is ok, amit mondanak sokan, hogy ezt nekik is be kéne ismerni és respektálni valahogy a károsultakat.
Azt a részét próbáltam kiemelni, hogyan lehet jobbá tenni az egészet.

A benzines mizériát nem értem pontosan, ha viszek kannát, s valaki másét akarják nekem beönteni(mert az enyémet nem találják), azt elfogadom? S mi lesz azzal az emberrel, akinek a benzinét nekem adják...

Egy hibás nyilván nem lesz, mert rengetegen hibáztak, ilyenkor egy embert lehet felelősségre vonni a vezetőt/szervezőt, mert elvileg neki kéne mindenre felügyelni, aztán itt nyilvánvaló, hogy nem tette, mert sok a bibi.
Es tutti,h nincs felelose a dolognak.
Dew szerintem sincs igazad...
ezt pontosan ugy kellet volna csinálni ahogy szalajtos Gabi is mondta a pálya kijelölő embernek hogy elötte egy két nappal pár helyi embernek végig kellett volna motorozni a nyomot...
azonnal kiderült volna a benzin hiszti , amikor egy 4 fős csapatbol 3 motornak már porzik a tank akkor közelebb kell hozni a tank pontot....

de ezt az elötte bemotorozos dolgot pl leirtam ide is még a verseny elött, és nem azért mert annyira okos vagyok , hanem azért mert ezt mindenhol igy csinálják főleg ha enyiree sáros extrém viszonyok vannak... sok ész nem kell hozzá gyakorlatban kibujnak a bibik rögtön....

ez meg amit a kijelölő ember mondott hogy nincs rá idő pont a legnagyobb fasz kifogás.... szoval bár nem voltam ott, de igy az irásokbol elolvasva érzek én is erősen elbaszást a részükröl.....
Na,az az igazi szopásos szopatás
Ez mindenfelekepp jelzes erteku,ennyi rossz tapasztalat.
Lehetne pozitív hozzászólást is nyomatni csak sajnos az nem én leszek! Velem,velünk elég sok szar történt ott
már csak az lett volna durvább ha annak aki nem tud végig menni elakad valahol kint az erdőben a depoba érkezéskor elkobozzák a motorját is....

esetleg sötétedéskor fellőnek egy piros rakétát és elkezdenek rájuk vadászni... heca tulélő enduro...
Viktor vajjá színt
Vagy még az is lehet hogy a viktor keze van a dologban mer mintha azt mondta volna a viktor hogy vasárnap ment az ő nyomain a race na már most akkor ő lopta el a benzint meg nyálkásította be szombaton a nyomot ,hogy ő mért nem ment végig mert akkor lebuki
Igy megmaradtak a szokott nyomai amin továbbra is tud motorozni
Ez most olyan zsír feris összeesküvés elméletes volt
Eddig egy + hozzaszolas sem erkezett....ok,az idojaras eleg szerencsetlenul befolyasolta a dolgot.De pl .az a benzin mizeria,h beontottek a 2t be a tiszta benzint,kordest is ahogy megszopattak.......................
Jó estét!
Szerintem meg az az igazság hogy nézték kik azok akik bólyák és őket eleve így akarták rávenni a haza utazásra hogy a vasárnapi nyomot ne nyomja szét a sok sülthal motoros
Szalinak mér volt meg a benyája meg egy csomó más embernek is ,mer látták hogy ő jól megy neki volt aki szarul annak nics ennyi
Figyelj dew,ez nem ingyenes, barati osszejovetel volt,ezert penzt kertek,akik indultak,azoknak nem keves penzebe kerult.Ha alkalmatlan, nem korrekt a szervezo,akkor igen is retorzio szukseges.Kiv lennek,ha te ott lettel volna,es megcigiztettek volna,mit mondanal?
Hi!
4;6 haverom,a 3-as én vagyok...
Kicsit nagy volt a sár.Amúgy szerintem nem volt -lett volna rossz verseny,ha nincs ilyen cefet idő...Én a prológot az átrakozsgatós fáknál buktam el.Akartam húzni egy gázt,de a sártól nem igazán tudtam koordinálni,kicsit nagyra sikerült-helyből backflip-kirepítettem egy fán megpattintva a motort,a szervező vagy figyelő nemtudom milyen tagot majdnem kinyírtam a motorral.A közönség imádta...Itt ment tele a kipum sárral úgy,hogy kb 3 percet szórakoztam mire szólt egy néző hogy ki kéne pucolni és talán elindulna...
Amúgy a verseny pálya nagyobb részén totál lehetetlen volt a haladás,de hát ez van.A benzinem nekem is eltünt,azt hittem elkobozták a fika teljesítményem miatt ,de adott az ember egy másikat-ami persze másnak hiányzott később-,szóval tankolni tudtam,csak nem engedett tovább...
Szombat este visszaértünk,sörözés,reggel felkelés irány haza.szóval nem láttuk értelmét indulni vasárnap.Szerintem mi legközelebb is elmegyünk,csak előtte megnézzük az időjárást...
Csendesen még annyit hozzátennék általánosságban,
hogy gondoljatok bele abba, amit "összelapátoltak", s lett amilyen, a mögött azért nagyon sok meló van.
Kritizálni, hibákat meglátni utólag mindig sokkal könnyebb, mint előre tudni a tutit, s megcsinálni azt amit utána lehet kritizálni
Remélem nincs harag
Első alkalommal mindenki hibázik mindenben, majd tanulnak a hibáikból, s egyre jobb lesz.
Segítő szándékkal (nem hőbörögve, s anyázva) esetleg el lehet nekik juttatni a tapasztalatokat(pl. facebook oldal), hogy ki-ki szerint mit hogy kéne másként csinálni legközelebb azt meg már rájuk kell bízni, mihez kezdenek vele.
Természetesen megértem az indulatokat, de az nagyon-nagyon ritkán visz pozitív irányba bárkit