16 embernek nem volt titkos..akkor neked..csak neked
... mondom déved ön téved
ilyen 300.e ft/ kopf- ba került a sztori...
de az összes videód privát, nem lehet meglesni
kameramen most nem volt, de ha lenne, akkor is cenzúráznám a felvételeket több helyen...
, valóban nincs vele gond, a KTM EXC meg a GG is lefújták a vizet amikor az RMX még nem
na jó sok múlik a vezetési stíluson.
a adolog csak ugy megy hogy lemarják a teljes felszint, csak a drotszövetes fő köpeny marad meg...
..
)
csak napi legyen az a 47ezer..és ne adózzon utána
és még adot is fizetek
.
)a feljáróban
ronix.
az a szityu..
én nem olvasta ma facét.. csak szali mezsélte tegnap...hogy ez a fax elkezdett ott kiabálni bele a világ(talan világ)ba hogy igy meg úgy ...
oszt gÉb elolvasta..az a gÉbriell aki a racét jelölgette még a race előtt 2 7-tel frencsi haverlyával...
oszt eltelt egy pár 7 arace után..2..mert az már pont 1 pár
és hogy fren nem azon örül hogy próbálták menteni a manthetők a román skacok.. és igaz hogy elfogytak a benzinek a kannákból mert hordták az erdőbe...merthát azért csak belátták hogy elbaxva van a tankpont...
de azért nagyon sokan nagyon komolyna jót menetek...
én pl tegnap szembe-sültem azzal hogy nem is 100m én t pihenkéltem 1et..hanem 1méterenként pihenkéltem százszor
mert gurultunk..akkor már megent együtt..mikor mondom..jé itt pihentm először...ott felvágattunk.. jé itt bólyáztam a 3as feljáró végénél...aztán jé...itt is pihenkéltem
hát persze hogy nem haladtam ahogy kéne...
de mellettem szóljon hogy.
gumi..a gumira fogom fogni...
mert szli mondta hogy láta a vidit.. és azon a kis oldalazós semmin amin ő elgurult.. ott látta hogy bebénázom és beesem a kidöltfa gyökere helyére...
na ott neki semmi volt az oldalazó..kendaki szupergumi meg ..szoptatott
de ez van..mindenkinek azzal kell megol-dani amivel ott wÓt...
de pl bontós épp mondja hogy ott a nyom.,..belement abba az erősen szakadékos patakba amibe a 2- illetve 3 és fél méteres szakadékok voltak...nem sok kigurulóüval az alján..illetve szali mondta hogy neki ott volt kigurulás mikor fejreált a motorrral és kigurult alóla 10m
na azt mi észrevettük sé okosssan em mentünk bontó után..aki már nem tudott mit tenni...
szépen kicsaltunk mellette...mint a racén (a) so-kan!
mondom én már megcsináltma 1cő.. most nem akarom...há bontó jó időt futott mire lejött ott...
a végén a nagyvizfolyamos patakot meg a 5m es siklafalra nem jutott..benya.. de valahogy nem sajnáltam...jó patak az..sok vizzeél jó fellépőkkle va n hogy 2-3 méteres sziklalépcsős részekkel... de a sok viz benne...az csizmaölő.. a 5m sziklafal meg nem túlé csapathajtás barát