dévára meg akkor mék ha lesz rá pézem. most perpillanat egy buznyákom sincs e célra. kellene egy hátsó gumi. egy első . egy első fékbetét. egy első tárcsa egy hátsó tárcsa. 1 liter olaj. meg 50 ezer ft költségekre a nevezésen felül. 150 ezret nem baszok ki csak úgy a semmiből. zsír. dév ugy se akar menni. add neekem a neki szánt adományt ha van merszed. még a motoroddal is szivesen megyek. legalább megszokja a tempót .alattad úgyis csak lekokszolna szerencsétlen nameg jól össze vissza vered mikor kinlódsz vele. biztos be van már rohadva a gázmarkolata is fél gáz tól. néha le kéne tekerni .
én is kimék holnap kajakozni...
az sx 525 kajakkal...
mert ha ketten vagyunk nincs aza por ami nagy lenne..
mér ketten.. hát mer én meg az öt nyusziöcsi
na itt vagytok..
szali az jó..
igazad van nem vettem meg 8ezeért az50..mert nekem 52 kellett
riki..
tudhatnád hogy olyan boltok amiket szali ir nx..
iletve ha van is csak neki volt egyszeri alkaromra...ugyhogy azzal itt előrébb senki sem lesz...
a tapasztalatok amiket irunk azok viszont 1000 100alékosan igazak...
mer az hogy kpi haveroktól szinte ingyeé vagy sokszor ingyé dolgokat.. az konkrétan neki szól...
csak nem értem minek irogazttja ide...
hát sokan irogathatnának hogy nekik mi milyne oltsó..de abból senki sem kap...
azt meg minek is..
szali dévai előrejelzés...: http://koponyeg.hu/f/100679452...
de nem aggódom azokmiattamiket irtál.. mert te nem tudsz nemelindulni déván..még 300m es porban sem hagyod ki..de ez nem is baj csak ne nyüsziccs hog porba nem mész..
holnap azt amit ma. kajakozok és heverészek és szédelgek a silver wingel. mentem volna ki hajtani beszéltünk ákival de én a por miatt lemondtam. más oka nem volt. irgalmatlan por van kint. részemről felejtős. ha nem lesz eső akkor ez vonatkozik dévára is. megy ki a tököm 3 napig porolni. ha valamit szívből utálok az porban motorozni. egy uj kajak árát basszam el pár nap alatt feleslegesen.
amúgy a labdacsot könnyű szerelni., kell hozzá 5 db 200x40x3 mm es lecsiszolt élű laposvas. 3 jominőségű szerelővas és szilikonzsír. . ha veszel majd elmondom vagy megmutatom. nekem 10 perc a szerelése normál üzemmódban . annyi hogy időnként gondozni kel a labdákat. de nem vészes. pl ha ilyen idő marad kb szeptember végéig rá se kell néznem. a motorral együtt.
huu az jó olcsó volt! kár hogy nem hiszem el. de ha így is van akkor meg jól tetted hogy vettél. de kizárt hogy te akár 8 ezret adj egy uj supersproxért. inkább fénymásolgatod a biliacélt .
amúgy kész aprogram a hátsó és első tárcsára. a héten veszek jófajta 4 es acéllemezt és elinditom a gyártást . úgy fogom elhajigálni a féktárcsákat mint más a szaros gatyát. egy haveromnak van lézervágója csak avasat kel beszereznem ami kicsit jobb fajta mint ez a bádogvas amikből eddig csináltad. van elég sok jó acél aminek mind más más paraméterei vannak. majd valami okos megmondhatná milyen acélból kéne csináltatni. ami fog is de nem törik, nem reped de nem is roszdásodik egy nap alatt és nem hajlik könnyen. illetve lézerezhető is. de nem is túl rideg. ha ez megvan még az kel tudni hol tudok venni .
vagyis nem baj. csak azt akartam ezzel mondani hogy ennyi pénzért van eredeti labdacs is. nem kell beletenni a decatlonos bizonytalant. de ahogy érzed. nem minden esetben jó az utángyártott vagy kopiincs vagy nem eredeti más motyó.
én meg most vettem VT2 láncot iksz ringes 120tagósat..13ezerért...
illetve szuperpocok lánckereke...8ezerért..50 fogas...
ez sem rossz bolt..volt
dekatlonos labdákat még nem láttam sajnos..élőben...de az van hogyha valaki megnézi.. akkor megmondja hogy mi a szitu..
amúgy mennyire nehéz szerelni a labdacsos kereket.. annyira mint a múzt..vagy ezt könnyebb?
a kis gumilabdák is jok lehetnek. az abaj hogy én most vettem 12000 ért 50 db hátsó lasztit. plusz volt még 23 db om. az már 73 db. egy garnitura álltalában 23 db. ami azt jelenti hogy van 3 kerékre valom. nyihahaha -. olcsóbb volt mint a decatlonos játéklabda.
fórumtali jó 5let
thavaj voltam talizni pár shráccal.. akiknek azóta is örök hála nekik a vezetésért...
a bakony pili böri mátra +a zaránd+déva + redzsiment 13
mind kafi volt mert lyó arc itt mind..
hály..zozi.
hát már azt hittem elvittek magukkal a ufÓk..
valami kétezer 10en 8as kártélyemmel valami világbajnokságra..szerelőnek meg racernak egyben
az a keveék téma za úgy van ahogy bájlint írja.. de ha a legjob beállitással van a motortod..ahogy a legjobb legerősebb..erdőben kicsit ovatosan alulkarburálva.. mert a tötymörgősön meg az kell..szóval ha az van ahol a jegjobban megy ott fogyazst a legkevesebbet
kétt oknál fogva is..
ha a legjobb akkor a legkönnyebb vele menni..+a motort is a elgkissebb gázokon adagolja magát..mert a tökéletes égés az akkro van...
+ jó az ha a lángfront nem 1100c fokon van hanem csak 800-900on.. akkor melegit a léegkevesebbet..
a kenés miatt is jó az...
me ga detonációs égés sincs ami miatt csörög csörömpöl..meg még basza is az alkatrészeket
a belső nekem is bevált dolog..volt addig még a riga ki nem tépte a szeleoet.. elpőtre defektet hátsót! 2009 ben javitottam a 19 colos kerékben...
azóta hátsó defekt nem volt...
sem 19es sem 18as kerékben!
eső defekt az előferdült..de az is 3 évent egyszer..
az elsővel nix is gond...
de amióta a riga lelapitva sem ütött fel..de a jó tapadás miatt meg le kell engedni..és akor meg forgott a szelep mint a ringlis-spHÍr
..akkor mentem visza a kis borsz féle elfordulás ellen szilikonzsirozott duplabelső témába...
na ez full be is vált most olyan lapos az a sixdélyz hogy alig merek ránézni..de nem üt még fel ..mert ballonos mint az atom...(0,2-max 0,3 lehet)
den nem tépi ki a szelepet az elfordulás mert a szilikony-zsiron elcsúszik..mint a taknyon
csak most meg attól parázok..ha véletlen javitani kell...hát ragasztani azt nem negyon lehet erdei szinten..mert úszik aban a zsiros müttymüttyben...de igazándiból.. végül is nem zavar.. mert szögeltem fel egy tartalék hátsó belső a motorra...egy vékony 18as belsőt.. ha véletlen olyan van.. csak azt berakom és kész...mondjuk a zsiros belső hova rknám azt nem tudom
mert megfogni nem lehet mert olyna csúszós azonnal elúszik az ember kezéből
a labdacs ezért lehet talán még biztibb... csak 4000ft ért a 20 labada az jó de 30ezerért azt nem vállalom be..
amúyg szli féle cigánymúz az a hádtcshó kerékben volt ..de tényleg 0,5 motorozást birt ki
néztem múltko szali kerekét..a mitasz egsztrémes gumival a labdacsokkal... szinte lehet látni hogy hol vannak a labdacsok..mert úgy dudorodik óvatosan ott a gumi...
szerinem a sima labdák.. a körök..pont ugyan olyan jók leszenk..
ha vannak.. amik lesznek
dévára meg akkor mék ha lesz rá pézem. most perpillanat egy buznyákom sincs e célra. kellene egy hátsó gumi. egy első . egy első fékbetét. egy első tárcsa egy hátsó tárcsa. 1 liter olaj. meg 50 ezer ft költségekre a nevezésen felül. 150 ezret nem baszok ki csak úgy a semmiből. zsír. dév ugy se akar menni. add neekem a neki szánt adományt ha van merszed. még a motoroddal is szivesen megyek. legalább megszokja a tempót .alattad úgyis csak lekokszolna szerencsétlen nameg jól össze vissza vered mikor kinlódsz vele. biztos be van már rohadva a gázmarkolata is fél gáz tól. néha le kéne tekerni .