há irlyá valami vickeset és akkor jót röhögne itt mindenki
na én is pontossan úgy járok ezzel a qplungal mint te .
szépen szopatom lefelé magam vele...hekát köveő motorozások óta..
3-4 motrozást birt hogy uly olajat tettem bele.. aztán már pályázáskor kicsit 6ározatlan volt eleinte de aztán beállt egy helyen és ott maradt(a nyomáspontja).. aztán tegnap mikor kimentem vele hajtani...(mert nekem a varárnap nem volt jó.. ez a bakony meg akkora öt szentes volt... hivott is nagykutya hogy jó páran benyalták köztük zsir is )
na mind1
szóval tegnap guringáztam egyet..és megent lecseréltem azolajat.. benne.. ott helybe.. aztán..3 óra felé..megent elkezdett baszakodni...na akkor megent lecseréltem..de akkor már tudtam hogy gebasz van...kicsit ..minimálisan fogyott is a szintje ..és megégve e volt...há mondom gixszer van...na ugyhogy onantól kezdve rohamosan elkezdett romlani ..majd 4re mire a kocsihoz értem...már nem is volt qplung..semi...
azán néztem hogy fogyott is...és a szine az jó...de full bugyborékos volt az olaj már mikor délután lett légtelenitve...(előtte nem volt az ! és jó is volt azért egész nap..még a szupós részeken is...!)ugyhogy már éreztem itt valami másnak is csöngettek.. nem cska az olajnak..
aztán ki is derült...
mikor lebontottam azalsó mókahengert.. hát az o ring szépen el volt kopódva... ezer forintos bizbasz lehet...és jól leszopatja az embert...ott ránthatta befelé a levegpt is amitől fullbugyborékos olaj jött ki a légtelenitőn már délután is...(mert eddig ilyen nem volt)
szóval...igy jártam ...
az a szitu.. lassan 10 éve ilyen mol sa 15 olaj van a motorjaimba(sx 520 fe 650 fc 450 és most az sx 525be is) és eddig gond nem volt vele...
de már most nagyon unom...hogy ennél szopatott a rendszer...
szali..
nem láttma hogy küldtél esemest.. mert nem vettem észre..8kor..
de ma nem megyek kihagyom.. inkább kicserélem a tömitést hétfőn.. oszt lyaúnapot
remélem jót mentek..és ulyra együtt lesz a banda.. mindenki..
rumcival nem lesz baj...sx 125 erre a terepre termett...csak ne öld meg ha 10 perc után kipurcan
irjatok már valami motoros történetet..mert igy titokolvasni(a titolvasók szövetcshégének nevében mondom)...titokolvasni is szar
dév...
há toljá má fel valamit.. hozd vissza a fhórum régi fényét...mert ez már erőssen kialszik
Nem, sajnos még nincs meg a gaz... És még rossz képet is nyomtam fel,n a bravó... Egy 2001-es 250-es EC-t ajánlottak érte.... Már csak a ráfizetést kell megbeszélni és mehetünk romániába .
Szia, gratula a géphez! Nekem is ez, illetve a 2004-es széria van, de már nem a széthullós blokkos. (mert mint megtudtam a 2002/2003-ban bekövetkezett blokkproblémák miatt a 2004-esekben már 1-2 alkatrész módosított, de még nem a "hátsó önindítós").
Nekem problémám a motorral még nem volt, jön megy rendesen...de mostanában ahogy kezdek visszaszokni a terepmotorozáshoz...és egyre bevállalósabb vagyok...egyre nehezebbnek érzem... :) amikor azért egy jó kis fárasztó nap után v.hova beragadva kelek/fekszek...háááát...a múltkor másnap nem bírtam kikelni az ágyból, a derekam úgy kifeküdt... :)
Viszonyítás képpen...pont aznap mentem az egyik barátom 2013-as új 501-es Husabergjével... Azért az más világ volt (persze az ára is sokszorosa)...amivel én szó szerint küzdöttem...azzal ott nagyon simán mentem fel...valahogy olyan "bmx-esebb" (mint a régi EC 250 2T-m volt) ...pedig az is versenyenduro, tehát nem cross...de valahogy az a 10 kg legalább 30-nak érződött már a nap közepén is... :)
...de hát végülis ez egy küzdősport...könnyű ellenféllel szemben nem nagy kunszt győzni... :)
De ettől eltekintve csak jót tudok róla mondani, gond nem volt még vele, indul ha kell, bár nekem amikor befulladok elég zavaró, hogy csak 2. indítózásra megy (ki kell tisztulnia), de arra mindig...
Ár/érték arányban szerintem nagyon tuti kis motor... :)
Valaki Pesten tud szerelőt aki a telómban szimeringet cserélne, illetve átmosná/olajat cserélne...mindent nem horror áron?
kezd ez a fórum méltó lenni a nevéhez. gáz. gáz gáz.
lassan már röhögni se tudok semmin.
amúgy én is láttam az elefántot tegnap a praktikernél. háttal állt az útnak a lámpák mellett. először nem is értettem mi az a hatalmas nagy behemót valami. na erre kinyilt a segge és pont elkezdett szarni. kb 50 kilót kulázott míg álltunk a pirosnál. bántam is hogy addigra megvettem a virágföldet.
amúgy itt az úly verdám..csak nem mertem szólni..ktm 525 elkelt és nem is kis pézért...
és én is... http://www.kepesmotor.hu/gasga...
de igazándiból 125 5st akartam..
amúgy meg ez egy nAAgy ötszents volt..mert nem mék én sehova...
olyan mesze meg főleg nem..
mert itthon ürülŐ tipus vok.. a hogy feri mondaná..apu.. a megfutamodÓs falyta
apu..megent nem olvastad végig..te kárürömi bandavezér:-))
mert előtte sem meg utána sem látol olyat többet ..apu...
hol olvasod hogy soha..olyat nem mondok..mert az vissznyal6na
holnap derül majd fény a sok titokolvasór..mikor majd hijják nagy kutyát..de ő meg ..letagad mindent.. még azt is hogy van motorja.. ..
mert ő okos..mint a fészbuk kitalálólya :vászhánzik zűrzavar
há irlyá valami vickeset és akkor jót röhögne itt mindenki
na én is pontossan úgy járok ezzel a qplungal mint te
szépen szopatom lefelé magam vele...hekát köveő motorozások óta..
3-4 motrozást birt hogy uly olajat tettem bele.. aztán már pályázáskor kicsit 6ározatlan volt eleinte de aztán beállt egy helyen és ott maradt(a nyomáspontja).. aztán tegnap mikor kimentem vele hajtani...(mert nekem a varárnap nem volt jó.. ez a bakony meg akkora öt szentes volt...
na mind1
szóval tegnap guringáztam egyet..és megent lecseréltem azolajat.. benne.. ott helybe.. aztán..3 óra felé..megent elkezdett baszakodni...na akkor megent lecseréltem..de akkor már tudtam hogy gebasz van...kicsit ..minimálisan fogyott is a szintje ..és megégve e volt...há mondom gixszer van...na ugyhogy onantól kezdve rohamosan elkezdett romlani ..majd 4re mire a kocsihoz értem...már nem is volt qplung..semi...
azán néztem hogy fogyott is...és a szine az jó...de full bugyborékos volt az olaj már mikor délután lett légtelenitve...(előtte nem volt az ! és jó is volt azért egész nap..még a szupós részeken is...!)ugyhogy már éreztem itt valami másnak is csöngettek.. nem cska az olajnak..
aztán ki is derült...
mikor lebontottam azalsó mókahengert.. hát az o ring szépen el volt kopódva...
szóval...igy jártam ...
az a szitu.. lassan 10 éve ilyen mol sa 15 olaj van a motorjaimba(sx 520 fe 650 fc 450 és most az sx 525be is) és eddig gond nem volt vele...
de már most nagyon unom...hogy ennél szopatott a rendszer...
szali..
nem láttma hogy küldtél esemest.. mert nem vettem észre..8kor..
de ma nem megyek kihagyom.. inkább kicserélem a tömitést hétfőn.. oszt lyaúnapot
remélem jót mentek..és ulyra együtt lesz a banda.. mindenki..
rumcival nem lesz baj...sx 125 erre a terepre termett...csak ne öld meg ha 10 perc után kipurcan
irjatok már valami motoros történetet..mert igy titokolvasni(a titolvasók szövetcshégének nevében mondom)...titokolvasni is szar
dév...
há toljá má fel valamit.. hozd vissza a fhórum régi fényét...mert ez már erőssen kialszik
Nekem problémám a motorral még nem volt, jön megy rendesen...de mostanában ahogy kezdek visszaszokni a terepmotorozáshoz...és egyre bevállalósabb vagyok...egyre nehezebbnek érzem... :) amikor azért egy jó kis fárasztó nap után v.hova beragadva kelek/fekszek...háááát...a múltkor másnap nem bírtam kikelni az ágyból, a derekam úgy kifeküdt... :)
Viszonyítás képpen...pont aznap mentem az egyik barátom 2013-as új 501-es Husabergjével... Azért az más világ volt (persze az ára is sokszorosa)...amivel én szó szerint küzdöttem...azzal ott nagyon simán mentem fel...valahogy olyan "bmx-esebb" (mint a régi EC 250 2T-m volt) ...pedig az is versenyenduro, tehát nem cross...de valahogy az a 10 kg legalább 30-nak érződött már a nap közepén is... :)
...de hát végülis ez egy küzdősport...könnyű ellenféllel szemben nem nagy kunszt győzni... :)
De ettől eltekintve csak jót tudok róla mondani, gond nem volt még vele, indul ha kell, bár nekem amikor befulladok elég zavaró, hogy csak 2. indítózásra megy (ki kell tisztulnia), de arra mindig...
Ár/érték arányban szerintem nagyon tuti kis motor... :)
Valaki Pesten tud szerelőt aki a telómban szimeringet cserélne, illetve átmosná/olajat cserélne...mindent nem horror áron?
Egy kis infó kéne. Töltök fel képet a motorról, hátha tud valaki valamit róla. Csak hogy felkészült legyek.
A Balaton déli partján, Siófoknál nem esik, majdnem, hogy süt a nap... Itt lehet motorozni !
amúgy jóreggelt béláim-......
lassan már röhögni se tudok semmin.
amúgy én is láttam az elefántot tegnap a praktikernél. háttal állt az útnak a lámpák mellett. először nem is értettem mi az a hatalmas nagy behemót valami. na erre kinyilt a segge és pont elkezdett szarni. kb 50 kilót kulázott míg álltunk a pirosnál.
http://www.kepesmotor.hu/romet... ez az
és én is...
http://www.kepesmotor.hu/gasga...
de igazándiból 125 5st akartam..
olyan mesze meg főleg nem..
mert itthon ürülŐ
mert előtte sem meg utána sem látol olyat többet ..apu...
hol olvasod hogy soha..olyat nem mondok..mert az vissznyal6na
apu..
hol irtam azt hogy soha...
mert ő okos..mint a fészbuk kitalálólya