Amikor elindult az országban a base ugrás, a csapatot én kameráztam egy formaugró versenyen, meg a célbaugrásnál benne voltam a csapatban. A srácok nagyon lelkesek voltak.
Azóta egy páran leestek, szörnyethaltak, , nyomorékká váltak, tolókocsiznak, ..stb.
A túlnyomó többség abbahagyta.
A túlélők azt mondják egyértelműen és határozottan, hogy NEM ÉRI MEG, NEM ÉRTE MEG.
Ezeknél az ernyőtipúsoknál nincs B terv. Nekem kétszer volt használhatatlan a főernyő, valahogy nem volt motivációm ehhez a sportághoz-amúgy minden elismerésem.
na most bosszankodhatnak a titokmókusok. eltüntek az író emberek mindjárt nincs mit lesni.
tegnap is jót röhögtem magamban, mikor az egyik elszólta magát .
apropó. tegnap említették a román cimbik, hogy jövő hét végén 2 napos endúró lesz stena de vale-n. nevezési díj nem lesz mert nem hivatalos verseny a federation miatt de ugyanolyan jó lesz mint egy normal extreme verseny. jelölt pálya fullos helyen. a hely nincs meszire ahatártól . padis környéke bihari részen lesz 2000 m környéke. még valami kaja is lesz a résztvevőknek.
Azóta egy páran leestek, szörnyethaltak, , nyomorékká váltak, tolókocsiznak, ..stb.
A túlnyomó többség abbahagyta.
A túlélők azt mondják egyértelműen és határozottan, hogy NEM ÉRI MEG, NEM ÉRTE MEG.
Ezeknél az ernyőtipúsoknál nincs B terv. Nekem kétszer volt használhatatlan a főernyő, valahogy nem volt motivációm ehhez a sportághoz-amúgy minden elismerésem.
http://youtu.be/Dk73dP9iMJY