....
..
.
minek következtében a szerkó úgy indul mint a
.
.
ezzel a logikával tehették volna fejmagasságba is. vagy egy vékony acélsodronyt pl. vagy 100 as damilt.
Privátba is rákérdeztem a mocira, ugyanannyit eszik az átalakítás után mint a gyári állapotban. Az üzemanyag hozzáállítás feltétlenül szükséges!
google fordítóval parasztba:
Most kaptam a Freeride vissza a dyno tuner és úgy érzi, sokkal jobb.
Az eredeti térkép éreztem, hogy ez volt a sovány előszűrő le, és géz távolítani a hangtompítót.
Ez valójában veszélyesen sovány, 15-20% extra üzemanyagot kellett hozzá az alacsony fordulatszám-tartományban, akár 5000rpm.
A 5000rpm felfelé kapta nagyon rossz, és akár 50%-kal több üzemanyagot kellett hozzá, hogy ez akár egy biztonságos szintre.
Amikor felvettem a kerékpár új, a kereskedő azt mondta, hogy ők csak tesz egy új térképet, amely KTM küldte őket.
My Dyno tech azt mondta, hogy még a szűrő dobozt, és gézt, akkor már túl sovány.
Nem tudom, ha a kereskedő technikusok töltött fel, és tegye a rossz térképet a motorom (ők soha nem bevallani), de még mindig azt mondja freeride tulajdonosok, hogy ez rendben van, hogy távolítsa el az előszűrő.
Egyébként itt van az eredménye az egyéni re-térkép (üzemanyag, csak gyújtás térkép érintetlen)
Teljesítmény 36bhp a volán mögött
Nyomaték 25 ft-lbs @ 7000rpm, 21ft-lbs @ 5000rpm
One67 is offline Válasz idézettel