Ron-ba es a tobbi gass-os.Nem tudom,hogy irtam-e vagy sem,de a mult heten voltam Patrick-nal es matattunk a motorommal,elsosorba az elso rugos szarakkal foglalkozunk,megmutatta mit,hogy s merre,es utanna allitot a power nyitason,mert olyan 50 % gaznal nyitott es rugta le magat az olyan maszokaba ahol kellett volna meg egy kis kakao ,hogy fejussal a tetejere.Azota Naagyon sokat valtozott a motorom...marmint jo az elso fele,kozepes temponal is jol kezelheto es jo az ut tartasa,habar meg mindig feszesnek tartom,de viszont nem faraszt a mocsok kovesbe sem...mint pl a fehermezos video ahol kicsi millio hegyes elles dobalos kovecske van.A masik nagy valtozas a power nyitasanak a kitolasa adta,mivel nagyon keson nyit kitelyesen,valahol 90 % kornyeken nyit ki telyesen es addig fojamatosan tol es van ero meg nyomatek benne.Ez miatt sokkal jobban maszhato lett akarmilyen dombocska vagy kemeny hely,mert nem kell a power nyitasanal jatszadozni.Tempot is jobbat lehet menni,mert eddig vagy lassan vagy power felett motoroztam.Most a kozep tartomanyokot jol lehet motorozni es a soka vadoskodasa a motornak nem faraszt ki.
Ugy tudtam,hogy van egy klassz motorom...eddig ,de a beallitasok utan 180 fokot valtozott.Amit meg a francia szerint be meg kell csinalni az a lendkereken levo suly csereje amit mar meg is rendeltek az S3 tol,mivel nagyobb fordulatnal razza szet a talpad,kezed,segged a nagy trepidaciotl.Ha az is meglesz csinalva akkor nagyon finom jargany kerekedik ki.En soha nem voltam ilyen elegedett motorral szembe.Eddig sirtam a felfuggesztesre de most az is jo iranyba alakult.Motorikusan meg nem is vartam jobbat,de sokkal jobb,meg jobb lesz.!
Probaltam a francia motorjat...minden foldi joval el van latva ami segithet a motorozasba...es az enyemhez kepest csak a rekluse miatt volt jobb es talan egy kicsivel alul nyomatekosabb az S3 hengerfej miatt...ja es az ohlins elso felet nem is hasonlitottam,de ugy is ugy nagyba nem volt akkora diferencia.
A rekluse-ra viszaterve egy fasza talalmany,van elonye es hatranya is...de az elonyei sokkal jobbak es megkonyiti a masra figyeles reszleteit.
A rekluse (Z start pro) úgy dolgozik a meredek feljárókon, hogy alacsony fordulaton, mikor a normál kuplungos motor már lefullad, a kuplung bele-bele csúsztat finoman, hogy a hátsó kerék forgási sebessége megmaradjon (mászik a motor mint a pók a falon), és a motor se fulladjon le a terheléstől.
Olyan finoman csúsztat, hogy hallod, hogy a motor fordulatszáma egy kicsit meg-megemelkedik, meg könnyebben halad felfelé, de nem vág hanyatt mert olyan finoman csúsztat, hogy nagyon kontrollált az egész mutatvány.
Legnagyobb előny a sáros csúszós talaj, mert a motor úgy elindul, hogy a hátsó kerék nem kapar, csúszik, hanem tapad.
Ezen felül, soha nem böffen le a motor (motorfék ugyanúgy megmaradt) , a kupplungkaron nincs erő, mintha nem is lenne benne bowden. És eggyel nagyobb fokozatban lehet közlekedni.
Minél bambább az ember, annál nagyobb a segítség. Van aki szerint olyan készséget igényel a motorom mint egy Yamaha Jog:-)
Ez a z start pro, a másik olcsóbb EXP variációt nem ismerem.
S sanyi idegennek az nem vonatkozik motorosra, motoros mind1vér.
mind u.a. a beteg tébolyda nép, stilus és hozzá állás.
néz csak itt a forumban körül s meglátod.
ember nem nyalt csak megköszönte azt amit kapot.
aki ezt nyalásnak veszi az mint már mondtam magábol indul ki ilyenkor és hátso szándékkal köszön meg barmit is.... értHetÖöööö
adni jó, kapni keésbé mert kötelezetséggel jár. s melelte kockázatos is, mert mi lett volna ha a kis Fr blokja letérdel ö alattuk ott a teszten.
szoval én nem szeretek kapni csak adni... persze nem mindegy kinek...
most egy vakond kezdte meg a füvem.... dönörü kertem elkezdte zabálni a kis vakond...
mit javasoltok rááá ? ki tudja mi a megoldás a vakondra...
jo ember vagy te Sanyi barkinek oda adom nincs hiszti.
adtam már cigánynak is a motorom s volt egy jó 30 perc mig rettegtem vissza kapom e, s a végén el is mondta hogy örvendjek vissza adtam.
szoval nincs hiszti az ember mindig annyit kockáztat ami nem fáj.
van aki többet van aki kevesebbet.
Sanyi azt mondta hogy a freeride olyan mint egy TTR230 2005 ami ér 500e Ft és ez a freeride ér 3 többet ö ennyit nem szán rá.
Inkább vesz egy 250exc.
én azt mondom ügyesen motorozott vele az erdö zenget a fr-tól.
és mosolyal az arcával jött vissza.
anyit elmondok tegnap kint voltam vele elöször bányába s aminek neki mentem minden megvolt elsöre, s valahogy más szabadság fokon mész vele, kb olyan mintha 16 éves lennél 65 kilo és izmos mindennek neki mersz vele menni gondolkodás nélkül.
csak ugy elfogyogat a felfelék végén, ami kimondottan előny mert nem kapar el se nem dobb egykerékre mint egy exc300 vagy egy nagy vas hanem mégha fulldva is felmegy és ez a lényeg, hogy a gyenge lóerő miatt mindenhol felmegy ahol mások el egykerekeznek meg elkaparnak.
Érdekes hogy azt hinnéd a gép nem megy föl a végén és ugy fel megy nyomatékból beszarsz és szerintem a rekluse ugyan ezt adhatja.
szoval szar kis gyenge a gép de mindenkit meg alázok vele.
1 hiszti van vele a lefelékben az első telo puha es nem merem ugy beválalni vele a dolgokat, ugyhogy megy bele erosebb rugo. ennyi.
a többi tökéletes.
szombaton megyek ki Bontos billivel a retyezátra s lesz zsirtv
ne nyalj már ennyit mert... idő előtt elélvez
korai magömlése lesz..mint annak a búzaszálító kamionak ami a balost nem birta beszedni..
4km-rel a malom előtt volt a korai magömlése
inkább azt ird milyen...mert akkor it egyből mindenki olyat vesz....
vagy ezt eddig is azért nem irtad mert nem akartad frent megbántani az úly szerzeményének haszontalnságával
amúgy én meg vagyok győződve hogy kemény..akár csak a takiék féle menet
Tudna valaki szakit aki újra tudná szegecselni az első féktárcsámat?
Alig van benne 30k de eléggé gatya és nem akarok ezért venni teljesen újat. Persze ha nincs más megoldás akkor veszek mert nem játék..
Ezúton köszönöm szépen ZsírFerinek a lehetőséget, hogy kipróbálhattam az új motorját. Én nembiztos ,hogy szívesen adtam volna a helyébe egy (idegennek). Kösz.
bontós szali...
itt oszt vannak dúrva akciók...nem úgy mint nálunk...hogy olyan helre nem is megyünk ahol 2-3 ember kell a motorok átrakásához...meg biztosító személyzet...
legközelebb benevezhetünk egy ilyenbe...
pampi....búlly elő az ínternet árnyékából...
szólj..elmehetünk
ki birnánk mi ezt
bontós mesélte hogy hova lesz a menet a 7végén....
nekem sehova....
majd ha visszaér a gyujtás akkor esetleg..goldennel és csanival meg még egykét titokolvasóval kimegyünk ide a román kertek végibe
na szép napot.
ron..
nem olvasol rendessen...oszt azért maradol le...
az etikátlan előnyt szali nem a giroszkópos qplungra mondta...hanem nekem hogy van venti a verdámon...
mond6ni hogy egy bolond százat csinál... nem...csak most esett le a buta segged környékieknek hogy a venti az nem létfontosságú...csak nem lehet nélküle élni
kártyavártím eddig leszarta a ventit és mindent belemagyarázott hogy mért nix..de mostmár ...van...
csak az a kérdés.. aksis vagy motor által generált áramú
viktor. szét volt rohadva a gumigyűrű a lenti dugatyúban. fura mert nem túl öreg az egész hiszti. most vitont rakok . betettem a motorex mineralba egy vitont estére ázni. kiváncsi vagyok megharapja e.
amúgy csoda hogy kibirta a szombatot mert elég szar állapotban volt. gyakorlatilag szét volt morzsolódva az egész és tele volt darával az olaj lent . attól volt fekete . és ez a gyári volt még. mondjuk eredetileg ez brembo munkahenger és fékolajhoz valo volt.
még annyi ,hogy holnap elvileg kész lesz az etikátlan előny a motoromon.
mi van a rekluse al bejött ?
neked nincs véleményed róla ? tapasztalatok ?
Ugy tudtam,hogy van egy klassz motorom...eddig
Probaltam a francia motorjat...minden foldi joval el van latva ami segithet a motorozasba...es az enyemhez kepest csak a rekluse miatt volt jobb es talan egy kicsivel alul nyomatekosabb az S3 hengerfej miatt...ja es az ohlins elso felet nem is hasonlitottam,de ugy is ugy nagyba nem volt akkora diferencia.
A rekluse-ra viszaterve egy fasza talalmany,van elonye es hatranya is...de az elonyei sokkal jobbak es megkonyiti a masra figyeles reszleteit.
Kb.enyit akartam igy banan-hejba...ekezetek nelkul eldumalni
Sanyó is próbálta, nagy tesztpilóta, majd leírja ő is a tapasztalatait a rekluse-ról.
Olyan finoman csúsztat, hogy hallod, hogy a motor fordulatszáma egy kicsit meg-megemelkedik, meg könnyebben halad felfelé, de nem vág hanyatt mert olyan finoman csúsztat, hogy nagyon kontrollált az egész mutatvány.
Legnagyobb előny a sáros csúszós talaj, mert a motor úgy elindul, hogy a hátsó kerék nem kapar, csúszik, hanem tapad.
Ezen felül, soha nem böffen le a motor (motorfék ugyanúgy megmaradt) , a kupplungkaron nincs erő, mintha nem is lenne benne bowden. És eggyel nagyobb fokozatban lehet közlekedni.
Minél bambább az ember, annál nagyobb a segítség. Van aki szerint olyan készséget igényel a motorom mint egy Yamaha Jog:-)
Ez a z start pro, a másik olcsóbb EXP variációt nem ismerem.
mind u.a. a beteg tébolyda nép, stilus és hozzá állás.
néz csak itt a forumban körül s meglátod.
aki ezt nyalásnak veszi az mint már mondtam magábol indul ki ilyenkor és hátso szándékkal köszön meg barmit is.... értHetÖöööö
adni jó, kapni keésbé mert kötelezetséggel jár. s melelte kockázatos is, mert mi lett volna ha a kis Fr blokja letérdel ö alattuk ott a teszten.
szoval én nem szeretek kapni csak adni... persze nem mindegy kinek...
most egy vakond kezdte meg a füvem.... dönörü kertem elkezdte zabálni a kis vakond...
mit javasoltok rááá ? ki tudja mi a megoldás a vakondra...
adtam már cigánynak is a motorom s volt egy jó 30 perc mig rettegtem vissza kapom e, s a végén el is mondta hogy örvendjek vissza adtam.
szoval nincs hiszti az ember mindig annyit kockáztat ami nem fáj.
van aki többet van aki kevesebbet.
Sanyi azt mondta hogy a freeride olyan mint egy TTR230 2005 ami ér 500e Ft és ez a freeride ér 3 többet ö ennyit nem szán rá.
Inkább vesz egy 250exc.
én azt mondom ügyesen motorozott vele az erdö zenget a fr-tól.
és mosolyal az arcával jött vissza.
anyit elmondok tegnap kint voltam vele elöször bányába s aminek neki mentem minden megvolt elsöre, s valahogy más szabadság fokon mész vele, kb olyan mintha 16 éves lennél 65 kilo és izmos mindennek neki mersz vele menni gondolkodás nélkül.
csak ugy elfogyogat a felfelék végén, ami kimondottan előny mert nem kapar el se nem dobb egykerékre mint egy exc300 vagy egy nagy vas hanem mégha fulldva is felmegy és ez a lényeg, hogy a gyenge lóerő miatt mindenhol felmegy ahol mások el egykerekeznek meg elkaparnak.
Érdekes hogy azt hinnéd a gép nem megy föl a végén és ugy fel megy nyomatékból beszarsz és szerintem a rekluse ugyan ezt adhatja.
szoval szar kis gyenge a gép de mindenkit meg alázok vele.
1 hiszti van vele a lefelékben az első telo puha es nem merem ugy beválalni vele a dolgokat, ugyhogy megy bele erosebb rugo. ennyi.
a többi tökéletes.
szombaton megyek ki Bontos billivel a retyezátra s lesz zsirtv
korai magömlése lesz..mint annak a búzaszálító kamionak ami a balost nem birta beszedni..
4km-rel a malom előtt volt a korai magömlése
inkább azt ird milyen...mert akkor it egyből mindenki olyat vesz....
vagy ezt eddig is azért nem irtad mert nem akartad frent megbántani az úly szerzeményének haszontalnságával
amúgy én meg vagyok győződve hogy kemény..akár csak a takiék féle menet
Tudna valaki szakit aki újra tudná szegecselni az első féktárcsámat?
Alig van benne 30k de eléggé gatya és nem akarok ezért venni teljesen újat. Persze ha nincs más megoldás akkor veszek mert nem játék..
Köszi előre is
Dani
itt oszt vannak dúrva akciók...nem úgy mint nálunk...hogy olyan helre nem is megyünk ahol 2-3 ember kell a motorok átrakásához...meg biztosító személyzet...
legközelebb benevezhetünk egy ilyenbe...
pampi....búlly elő az ínternet árnyékából...
szólj..elmehetünk
ki birnánk mi ezt
nekem sehova....
majd ha visszaér a gyujtás akkor esetleg..goldennel és csanival meg még egykét titokolvasóval
neked is megtekercselik...vagy hogy lesz
ron..
nem olvasol rendessen...oszt azért maradol le...
az etikátlan előnyt szali nem a giroszkópos qplungra mondta...hanem nekem hogy van venti a verdámon...
mond6ni hogy egy bolond százat csinál...
kártyavártím eddig leszarta a ventit és mindent belemagyarázott hogy mért nix..de mostmár ...van...
csak az a kérdés.. aksis vagy motor által generált áramú
én tuning robogot farigcsáltam... ha el nem baszom kerti széknek még jo lesz
viktor. szét volt rohadva a gumigyűrű a lenti dugatyúban. fura mert nem túl öreg az egész hiszti. most vitont rakok . betettem a motorex mineralba egy vitont estére ázni. kiváncsi vagyok megharapja e.
amúgy csoda hogy kibirta a szombatot mert elég szar állapotban volt. gyakorlatilag szét volt morzsolódva az egész és tele volt darával az olaj lent . attól volt fekete . és ez a gyári volt még. mondjuk eredetileg ez brembo munkahenger és fékolajhoz valo volt.
még annyi ,hogy holnap elvileg kész lesz az etikátlan előny a motoromon.