).Akkora a háta,mint a bontóasztal!
és mehetett a hajtás mánap is...
én..3dik motornak akartam..de mondták hogy csak másodiknak jó...pontossan úgy mint egy lc4 ...only second bike
de ujra nincs mit más mondani sem tenni a moor kész és ütöképes.
az a fö előnye nem 60 lóerős és puha a futomüve, ha ezen változtasz ugyan oda jutsz mint egy exc-hez, amikor ráadod a gázt elkapar, amikor megdobja egy kö a kemény rugo eldobja a motor futomüvet.
ez a motor titka aki ezen modosit az vegyen egy exc-t és nem egy freet.
Majd meglátod amikor motorozol velem milyen meglepetéseid lesznek.
Olyan helyekre fel ugrok s beugrok beszarsz. nem kell ovább gyözködni csoda a gép. ennyi.
A tiok a 40 közeli paci és a puha trial futomü, nézd csak meg mikor megy brandauer a hatso telo hogy össze ül, nezd meg amikor egy rial motor ugrik hogy össue ül minden s ezért marad ott mindig s van tapadás. ezt kell érteni és nem keményebb rugot meg 60 lovat tenni a gépbe. ez a léyneg. s persze az hogy kicsi középen van a suly és ultra nagy szabadság fokot ad a motor.
helyből felugrok 1 méer magas sziklákra meg le. Hogy puha és össz ül igen ezért jó. Hogy nem crox pályára valo igen. nem nyersz vele ec versenyt az is igaz de ki akar. Én az erdőben akarok motorozni, röhögve mindenkit állva hagyni és nem 60 rohangálni fel meg le a fák kozt meg az ugratok közt.
Szoval Sanyi faszságo csinál ráfog üllni egy crox vázra amin ide oda fog billenni a kis törpe teste miatt. S megjegyzem ö mondta van valami 150e Ft kit a exc be hogy alacsonagy egyen és ? ott lesz a crox váz alatta a kemény crox futomü és a motor utasa lesz.
én pedig röhögve minenhol felmegyek.
92 máter sirokon. Megnézem mikor megy föl valaki egy ttr250 el sirokon 85 méterre ide lásd a képet. vagy e fölé ugrat ... amit a kis békám megtett, csak gondolj bele milyen szar lehe a gép oda felment... ahol Hollo Bence feje van 85 méter hill climb után.