Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No,mi van ott?
ha akarsz éjszakára kis jótettet , vagy csak simán agyfaszt kapni egy kis hülyeségtől akkor nézz be a céerem topicba
Jaa, csak ez nem kell a kutyának se http://mxonline.hu/nalunk_bukik_a_freeride
Ez kell nektek lassan
Ohhh,te nalad nagyon nagy gondok lehetnek.
zsir..
kicsit úgyérzem olyan drz fános lett ez a frírályd téma.. csak elvakultan mint a drz fanok..meg régen a berges zséék meg szabóúr...
mondom..a pampera 30 lóerő... és 90kiótól kevesebb...
na ha a freeride tetsszik..mennyél már a pampival.. úg lehet körbekerülöd a frídet magad körül...

tényleg fren...
pampi titokolvasó kérdi hogy nem-É adod el neki a gyári fríí gumidat...

bontós..szerintem pampi féle motort ah megnézed az megesz több fríít is ..és 3000kilóból már olyat kapsz amit tiz éve hülyére fejlesztettek..redi tú kész
serkót eladod..ugy is bénán mész vele ..oszt a kis fripampival..megalázol mindenkit...
persze rajtam kivül..mert én akkor többet nem mék veled hajtani..majd mehetsz takiékkal..ott ugy is mind frirálydol.. pampi 280...taki átalakitott alfa 400asa is az...
vegul is ,okozhatsz oromot a szaddal is a nonek
Lécccíííí lécccííííí próóbájjúúk kíííííí!
De legalább az még működik!
Elhoznam neked a bodit,aztan fel 6 t mutatna.....
szerintem neked mar csak a szad nagy....
Háááá megsportúnám!
Zsirferi csak egy van! Tudok hitelt intézni!
egybol a bodi sylvi kellett voln a miiii?
hat bazzz,nem vk en zsirferi.....nalam eddig tart a penztarca
Ezen a környéken egy ezresér még egy útszéli szakadványt se kapsz.
De látom nálad csak ennyit ér a barátság! És én még ezekután hívjalak ide motorozni?
Halóóó Szali! Mizu?
Nekem tetszik nagyon a vas, az extrem enduró és triál stílust is lehet élvezni vele mind a 2-re kiváló!
zsír. elmebaj elkapott rendesen. lépj túl sirokon. az csak egy szaros fal.

más. nekem tetszett a frirájd. de mivel mellé volt tolva egy nova új 300 as berg . ugyanabban az árban nem is kérdés mejiket választanám. de egyik se lesz. nincs rá lóvé. jó ami van . arra se mostanában fogok ráülni.
Erről beszélsz Ferikém? http://youtu.be/E8x2hWgZhhI
ne semmi kép ne, motoroz crox vázon ! utaz rajta és huzd a gázt.

kis sirok lásátok
http://youtu.be/gH0Kbi1t6FM
Na akkor most mi van azzal a freerajd motorral?
Az annyira jó,hogy nagyon?
Akkor a 450 exc-t adjam el és vegyek freeridert?
ujra ne is legyen neki ... az ö baja

a motor titka a puha fuomü és a gyenge nyomtékos motor.

itt van a jó példa kijött Sirokra Nagy Peti remélem ismered magyar EC ben első 5ben van, kijött egy Husaberg 570eé sirokra, havasi telok 52, közel 1 millio forintos futomü. 70 lóerő.
Első menetben a crox futomü és a nagy gáz miatt elkapart, mikor lejött alig ment fel 80 méterre, mondom gyere ide, mondom tekerd ki teljesen az osszes csillapitst a futomüvön és váltsd 2 feljebb, erre mi történt egybül fölment 86 méterre a második menetben.
Akkor kérdem minek a kemeény futomü meg a 70 lóerő ?
persze a Zarándi feljáróra kell meg a crox pályára de annyi, csak ott jó a gép, utána a dagonyában az igaz extrémben mit csinálsz a 70 lovaddal, a 52 1 millkás eloddal ami eldobál ? ez vicc.
Mindenki megszokta a kemény crox váz érzést és ez a baj.
haverok s mindenki össze dugja fejét mikor látja mit lehet a motorral müvelni, mig valaki az ultra extrémben 1x megy fel én 3x meg ismétlem ugyan azt röhögve....
nekem elég a 40 paci meg a puha futomü más nem kell.
finito.