..
. a hibás csak is én lehetek
...
mondjuk ezektől a papucsoktol még elfordul6 a belső...pedig nem fém oldalt sem
mer az azért...14..15 kör...+még 1-2
mesemondó....
DE nálam így van.
függő lesz..
meg nagy peti meg kátai...meg a eská hosi..robúr...de remélem a frírélel zsirt nem engedik velünk együtt..cska dzsárvisszal ...mert leszopatna mocsok..meg alázna..mert gyerek korában őt is alázták az ismerősei barátai rokonai..most meg törlesztene boldog boldogtalanon
.
....
ez egy utólag rátekercselt tekercs.. kb jó ha 50W lehet.. ellentétben a gyár iexc vel ami kb 200W....
igy sima egyneirányitásal...
Remélem nem lett semmi baja a srácnak
Maga a box a ventillátor tartófunkcióját és a teljes felületen történű azonos hűtés miatt kellene.
Hogy megrekedne benne a levegő azt nem hiszem, mert a kis felületen átkényszerített levegő még fel is gyorsul / gondolja a kocsiban résnyire nyitott ablakra /, de meg lehet törni a zártabb részeket is / amíg kellő stabilitást biztosít /, ha esetleg lenne vele valami baj.
Ha összeadjuk a lamellák közti rések felületét, akkor elvileg közel azonos méretet kell kapjunk, mintha ott sem lennének. Szóval menet közben mintha ott sem lenne, lassú csorgásnál pedig nyomnák kifelé a levegőt a ventik .... ha jól van elhelyezve 1 vagy több, akkor elméletben kétlem, hogy bárhol is meg tudna rekedni a hő.
Na, de én tényleg csak elméleti harczos vagyok, pontosabbat akkor tudnék erről mondani, ha lenne olyan motorom amire csinálnék egyet. Így csak járattam kicsit a szürkémet, de valószínűleg ti csináljátok jól, mert nektek ott van a motor amin kikísérletezhetitek a legjobb megoldást