tudod van az a mondás csöndbe maradsz okosabbnak tünsz, több barátod marad.. ilyesmi....
mert ez az itthoni élet..ez olyan szörnyű...
de nem lógunk más nyakán...csak mi is akkor megyünk...ha összejön..
...
píísz..béke...
pont elégnek bizonyult ahhoz hogy kellemes folyamatos tempóban végig csináljuk a nyomot
ami nem tudom hogy de le volt mozogva és a 250 nagy erelyének
gázzal történő előcsalogatása meghozta az eredményét és mindenhol csont nélkül mentünk utána fel-le fel és le csak ahogy a szél mozgatja az ágat
.
/na mindegy azt a meredek felfelét ami 2011-be lefelé volt és mint kiderült most is az lesz nem sikerült megcsinálni elsőre és a tetejétől 2m-re visszanézve jöttünk rá hogy szembe megyünk így vissza felé is megcsináltuk még 1x ezt a nyomot
innentől nem találtuk meg a nyomot ezért a régi módszert vetettük be ami romiban igen hatásos szokott lenni
jobbra fel mindegy hogy mi van arra
ekkor eljött a hétvége legjobb és egyben legkeményebb 1-órája amiben nagy sziklás patak felfele meredek földes kijáróval a patak közepéből/mert megláttunk egy fahordó utat/tiszta mohás aljú meredek fenyőerdő irtáson keresztül értük el a hegy tetejét ahol a kezdetleges gps iránymutatása alapján 5.3 km re voltunk a céltól rátaláltunk a 2012 regiment A nyom szalagjára amit követve megtaláltuk eredeti célunk a 2013-as nyom végét ami vissza vitt minket a víztározóhoz egy hosszú és meredek lefelével ami Kertész úr elmondása szerint a 2012 verseny vasárnapi esős szakaszának első felfeléje volt
...kilépet az országból és boldog öszterelyhi lakos lett ..vitte az összes dolgot ami fontos volt az életében...sx 300...
..az ideit nem tudom..de szerintem lehet idén is...
.
...
..mert üvölöttem volna vele,hogy
..de elmondásu alapján kapott az ülés meg minden rendessen...a hülyemarha
és rommá gyalázza a sok kacat traktorost...
lehet az már hiperŰR sebesség kategoria lenne
ez kész.. szinte láttam magam elött a cicafájgt mozdulatokat...
nekem már csak olyan...töltésről menő...
mert lefelé...
úgy mész mint az állat...
plusz 100kilós vagy.. jobban járnál ha magadat is lecserélnéd egy 87kilós zergére..lehet az asszony is jobban csipázná
ron nem jó ez semmire.. akár csak az mikor szapuljuk a másikat hogy igy köcsög úgy gyökér....
meg igy szar verseny lesz...
meg igy bénák..ugy bénák...
tudod...
nem jó ez semmire
de ez már nem számit
béke honol felénk...
ron..szerintem zsir odadaja a csimmát kicsi pénz plusz kiskuta...
na.. kutát zsirnak küld ..8ezret meg a lyaútanaxéert... nekem
amúgy elárulok egy titkot...
csak egy dög tud menni egy sx 525 tel..
és most is érte dobog a dög szivem..lemosás után is gyönyörködtem benne...
lehet költök rá a télen...mert sokat sporoltam a 4t miatt