Kifelejtette a savanyúságot (kb 10 deka az uborka,de ha mustárral eszem,annak is van súlya),és az üdítőt,ami lehet 2 vagy 3 deci.Sajnos nem tudom az üdítőknek decije mennyi deka,de ígérem ezt a hiányosságomat pótolni fogom a közeljövőben. Az evés utáni böfögésnek is van valamennyi súlya (a szellentésről már ne is beszéljünk,mert bevallom,néha-néha,ha senki olyan nincs a közelbe el szoktam engedni egy laposat),tehát pontosan kiszámolni a leszart motor súlyát szinte lehetetlen.
..
.
jó nén meg sajna nem fogytam és 110,8 voltam a múltkor 108 illetve már 105 kiló..és védőkkel minden együtt van vagy 226 kiló a menetkész tömege zarándög-sx 525nek
. Én kompenzálom a saját testsúlyomat a motoréhoz mert 130kg a motor én 80kg = 210kg Vik 110kg a motor 110kg testsúly =220kg vagyis én jobb vagyok 10kg-al. Zsír neked hogy áll össze az arány? Ezért járok Kettlebell-re hogy jobb legyen a súly/"ló"erő arány
az 0,72 benzinfajsúllyal számolva..pontossan 5 kiló)
nix hiszti..nix köcsögölés...nincs az hogy ..ó mért nem maradtam otthon mért nem kajakoltam...vergődés...húzás a románok felé...és ez ..ez a jó hajtások alapja...hiába is volt extrémeben különbe mint mi..ez nem számit ..
...ot egyedül mehet ..ahogy tud...és tud az nem is kétség...
mekkroa egy ökör.. mert összel nálunk törte le..akkor sem vett mert hülyeség...
csak kezdőknek való
meg aki nem akarja leszopni..leszopatni magát meg a társait egy ilyne előrelát6ó hiba miatt
ketlebel.. na menjetek a picsbe bazzee...egy csomo öreg nénit tudok a környéken akinek összevághatjátok a téli tüzelőjét karitativ....