ezt el is felejtettem..pedi ga sallan gmiatt finom az a kolbász
(lehetett volan egyszerűbben is leirni...de az nem én volnék
)
jó kell a szénsava üdü is hogy a büfi kiugorjon hamar
hol vannak az ívek? ez maradt egykezes súlyzó
én mostmár mindenképpen szeretném látni hogy tapétáztad ki a zsirúj motort powertape-el...
Kicsit átmatricáztam,hogy védjem egy kicsit a hegyen való huzogatástól. Meg ha akkorát esnék,hogy nem tudom hol is vagyok,nehogy a máséra üljek. Holnap rakok egy képet.
. 1 kis infó ha valaki azt gondolná hogy unatkozó pénzesek ugrabugrája! Már a szovjet hadseregben az erőfejlesztés egyik leghatékonyabb eszközének tartották és a katonai fizikai felkészítés része volt. Az orosz hadseregben és belügyi alakulatokban (Specnaz) a 24 kg-os (másfél pudos) gömbsúlyzót használják. Újabban már az amerikai elit fegyveres testületben (Tengerészgyalogság, U.S.S.S.) is alkalmazzák. Az egyszerűségében van a nagyszerűsége. A kettlebell legnagyobb előnyei az állóképesség és az erőnlét aktív növelése. A végeredmény pedig nem Barbie illetve Ken baba lesz, itt valódi, használható izmokat kap az ember. Minden izomcsoport kiegyensúlyozott fejlődését biztosítja, valamint korrigál bizonyos alkati hátrányokat, tehát a túlsúlyosak lefogynak, a soványak pedig megizmosodnak tőle. Megdolgoztatja a gerinc környéki mélyizmokat, a mély hátizmokat, a has és a csípő izmait, ez erős és stabil törzset eredményez, ami minden erő alapja.
én pont le maqnifigue lecso-t eszek