) még felül van elvezetve...kivül a védő előtt...
..már bepróbáltam...a legkisseb erőfeszités nélkül..törés és feszülés mentessen is!
már hiányoltalak van valami jó töténeted esetleg képed?
,mikor utol ertek a tobbiek gyujtott es ment,tehat semmi pihi nem jutott nekem.Jo a gumi de nem mindenhol.Tehat patakba vizes reszekbe jobb,de mikor gurulos kovekhez vizes talaju koves reszekhez ertem szoptam mint a torkos borz..marmint a metzellerhez kepest.A masik,hogy 300 as robogojaval,csak huzta a gazt es technikazott,es meg is mondta,hogy ilyen helyen rekluse verhetetlen ahol 1 ora 1 kilometer,es furelszelsz egy hejbe es araszokon mulik a szerencsed es az,hogy menyire birod a kuplungozas.Na ilyen helyen ha szar gumival mentel el vagy verezve,tolod a szekeret mig a faszadon szarsz.Amit meg eszre vettem,hogy mig volt kondim addig a nehez heleyk nem voltak gondok,gond nelkul haladtam sot meg mentem is mellette siman,de ahogy fogyott a kakao,ugy dobaltam es hibat hibara halmoztam ami csak az energiamat vette ki.
.Az erdei feljarok meg mind technikasak,ahol semmi nekifutas,csak erzes es rengeteg kuplung
imádom...
na akkor a másikat csak nagyon óvatossan húzom már meg..és a 0,3 helyett 0,5.. megyek hogy ne forduljon el annyit.
...
...(nem csak azt hogy oltjuk egymást freenel
)
mert ő már igy is kategórián felüli..
.de pl a fater patakban pont 13 percet csinált mint én is... pedig én az sx 525tel ..a legendával... voltam
.
az kész haszon.
..
.
Amúgy nézd csak, fény derült a Chupakabra titkára
Ja, fesz. szabival még mindig nem jutottunk semmire, talán jövő héten végre lesz olyan hogy a haverom meg én is egy időben fogunk ráérni