.
és papucsnál mind a két lasztit kétszedte a papucs(jobbról is meg balról is) és ott gyakorlatilag.. 4 labda hosszan kivolt a gui lágyulva...
.
múhahahahaha
...
.elszált az idő
pont az elöbb raktam össze és probáltam ki ezt a rémeremixet.... hát röviden minden tiszteletem a tiéd hogy te tudsz menni ezzel a motorral hardos enduroban
első fék max lassito féknek nevezhető megy tovább mint a távirat, viszont megy mint barom... + nehéz mint a dög... szoval nagyot nöttél a szememben hogy ezzel eltalálsz az erdőben....
sanya..
anyasanya...
,.sanyaerős...
ez mi volt?
neked magyarázkodnod kell,
valami csiratitoklvasó-benemíró de nagyonügyesokos...az ilyen nem is volt a barátod ha ilyenen besértődik..ilyen emberekkel hagyd is a kapcsolatot
mérten ir ide szinesétvén az oldalt a nevetést a társaságot.. csak beolvas aztán meg beugat..hogy ird le mi volt..ki vagy te az Ő iró delyáklya
csicskály
az hogy te voltál ott a legjobb az nem is kétséges..
de az amit irtál..ebben nem volt benne..csak az hogy te nagyon szereted a gépet..és joban is mész vele..és ez igaz is nem..
hát akkor semmi sértőt nem irtál..és örül mindnki hogy bejöt az úly géped...
csandi 1942 leirásai pont ilyneke..de abból sem az jön le hogy lealáz mindenkit...hanem az hogy élvezi.,.örül hogy jókkal mehet(mondjuk nem magamra gondoltam
szóval sanya...
szard lée a köcsögöket..a barátok meg ha még azt irtad volna le hogy te voltá la legjobb sem sértődnek be...
ugyhogy örülünk hogy olvassuk irásod...
másik...
aki itt irogat..bontós zsirtélywély..no meg én.
héát a mi kis sajt eposzainkban mindég..ismétlke mindég az jön le hogy csúnyán a legkirályabbak vagyunk...
zsir meg bontós ezen is kapott hajba kicsit.. mert ugyan ot voltak.....egyszer
de azt tudni kell...jó ez a kis hiszti meg konfliktus..mert ez az ami szüli a párbeszédet..az intrika meg a nevetést
és ez szüli az érdekes és ...és olvasott fórumunkat
mert érdekesek vagyunk..mint a hererák a....