Van fészbúkod ? Ha igen, akkor jelölj be ( Fehér Dávid , prof. képemen pózolok a KTm- el ), ott végig be vagyok jelentkezve.
De neámmár, van már ZsírTV meg zarándög csatorna.
Én is nyitok egy új csatornát, Vénpusz cshenöl néven, köv. vasárnap már töltöm a videókat.....
(by Riddick)
de az nagyon..mert igaz hogy feljutottam kétszer is felcibáltam.. ..de nagyon sokadiknak ..az nem volt tanáros.. dehát ez van...attól még a csandi által lerajzolt spontán túranyomnak is 5 adok...
ezt mondta a szaki,először arra gyanakodtak hogy vissza detonál mert rossz az üzem anyag és az adja a durva hangott,de berugás pillanatában is zörgött,majd bontás után azt mondták hibátlan minden,én se értem
de remélem ők igen!Bízok benne hogy nem nyultam bele egy ipari hulladékba
zsir ..az akkor fata
de a többit nem is nézted?
az a fasza hogy igy kersztbe vidiztünk és még eg mégjobbat is összelehetne ollózni..csak már nem volt lelki erőm..és az meg fontos hogy legyen..
vémpusz.
az a szitu..bakker...van...de tHawai junius óta nem néztem...mert egy hónapra nyitottam meg déva miatt...de annyi ismerősöm lett hogy azzal nem tudtam mit kezdeni...nem tudtam jól kezelni...és az is igaz hogy ezen ismerősök:
http://www.youtube.com/watch?v...
persze kellenek a barátok meg az ismerősök..de pl nekem ami ti vagytok az másnak a fészbuk
itt van 8-10ember akit konkrétan ismerek és ő is ismer...van X aki még olvas nézi a vidiket...
de ugy gondolom az 1millió ismerőssel..még nem tudnék mint kezdeni.
de azért nix harag..jó?