és ugyanott ahol 3hete a kétszemélyes hajtáson pityuval most is le kellett jönni a nyomról.
)
zsirnak is...
.
NEM EZT...
HANME AZT AMIT TE IRSZ!...
türlemetlen...
hát én emlegetem hogy hány bólya volt a csapatban akik téged zavartak..és másnap meg kevesebb bólyáról beszálsz..akik téged zavartak..
engem senki sem zavart...senki..egész addig még ki nem böfögted a full elelnkezőlyét amit ott felénk áradoztál..hogy hú gecc ez mocskos jó hajtás jó csapat..stb...
nekem kicsit furcsa hogy egy feszt hazudsz...
zsir:
a vidi nem zavar, sót lyól elröhögök rajta ahányszor megnézem...
mert olyan ember cinkel ki...aki szerinted a bólya volt...
azok cinkelnek akik a kis csira nyomomból 3-4-5 helyen elcsikeneznek...
z45678
kafi a vidid....
kafi hogy ti nem hagytátok rá..
nálunk a főember..bontós...kiesett a műtét miatt...és igy még az is csoda hogy ottó eljött...mondjuk ez konkrétan zsirnak köszönhető...és ezért hálás is vagyok neked zsir.. mert különben ..ottó tuti visszalép... csani nem lép ilyenek miatt meg hosi sem......
na mi pl ezért nem mentünk megint 2 napra poianaába...ez van.. már várom bontóst hogy összeszedje magát és mondja hogy na mehetünk almásfűzfőre...mert ha ö jön akkor mindenki ott lesztőlünk.....
plusz videón nyilatkozó tudja hogy sárban neki nagy a baj...ezért ha már leesik egy csepp eső ő már nem tolja ki a motort a pláza alól..ezért konkrétan szerintem a héten velük nem megyünk hajtani...