. Szóval keresni valóm sincsen triál pályán, viszont az enduró témában abban is az extrémben jó és élvezhető. úgy gondolom hogy Kb. 1 évben 2-3 alkalom lenne mikor szívesebben használnám mint az endurót, de akkor is csak jó állapotú fiatal trijált vennék az + 600e.-töl 1.400e.-ig kapható! Annyi plussz MANI MEG NIX
amikor meg bajság lesz szarik mindenki rá hol-ki milyen vadetetési hozzájárulást fizetett .. ennyi...
ugye-ugye a tapasztalat....mega napok..
..
...vagy vahol tévedésből ikszelt... vagy keresse fel kezelőorvosát gyógyszerészét
köszke
takiék akkor hogy mehetek az endúrókkal
) kkaor azért az beteg...
. Ránk akarta hívni a POLICZIAT hogy igazoljuk magunkat és a motorjainkat papírokkal ,és ha nem tudjuk magunkat igazolni bevisznek mindenkit a motorokkal együtt! Nem tudom ki szokott személyivel jogsival motorpapírokkal együtt hajtani az erdőben a patakban, de mi nem DE ez után már lehet viszek magammal papírokat. Nagy nehezen lebeszéltük erről a gaztettről hogy ránk hívja a zsarukat, és megígértük neki hogy most láttuk egymást utoljára és GOO! Nem volt más választásunk mert azért is voltunk ott a földút közepén, mert M.Peti motorja megadta magát (megragadt)talán és tanakodtunk mi is legyen. A vadász +oldotta mi is legyen! Mentünk a faszba haza
de van akinek itt is ér véget. Ezért is jó ez a hely mert 1 több fős hajtásnál már az elején kiderül ki jön és ki marad
. Szóval goo! Kb. 20.perc szopás után feljutottunk kb. a 90%-ig. Goldennel felnéztünk a tetejére és fent M.Peti halálra röhögte magát attól amit látott! Hogy mit látott! 2 szerencsétlen hülye ül a motorblokk és a hátsó kerék között majdnem a földön,és rá van bukva a fejük a kormányra, közben levegőért kapkodva megisszák az egész napra szánt vizüket!
Kipihentük magunkat és Goldennal összenézve azon meditáltunk hogy visszamenjünk a kocsihoz és Goo haza, vagy legyen 1 jó hosszú szopós nap! A szopós nap mellett döntöttünk, de csak a többiek miatt! A második hely a várnál az a feljáró ahol a Heca racén Jarvist kötéllel húzták fel! Na gondoltam itt elválik a szar a májtól. Én kezdtem Golden mögöttem. Ha a triálban azt pontoznák hogy kinek van lent a földön többet a lába, akkor mi nyernénk mindig, mert mi szinte végig toltuk azt a kib.szott mocit
. Ekkor úgy éreztem magam mint "STEVIE WONDER" a céllövöldében, mi a faszt keresek én itt? Na de megcsináltuk végül és azt vettem észre hogy mivel nem lehet leülni, rá vagy kényszerülve hogy legalább mindig az 1ik lábad rajta legyen a lábtartón és ha nem veszed le a lábtartóról a lábad, megy fel mindenhol mint a fogaskerekű! Szóval rájöttünk és megbeszéltük goldennal hogy az a titok a könnyebb motoros nap túlélésében hogy fent kell maradni minden áron és minden helyzetben a lábtartón ha tetszik ha nem de az a cél! BEJÖTT
. onnantól kezdve megváltozott minden és nagyon élveztük az egészet. A nap közepére már annyit fejlődtünk, hogy megcsináltuk Jarvis féle vízeséses patakfalat úgy hogy lábletétel nélkül, csont nélkü!
Egyszerűen hihetetlen volt rádöbbenni arra hogy, olyan helyeken lehet vele kínlódás nélkül menni ahol az endúról le kell szállni és tólni! Fizikailag nehezebb megülni (megállni) a triált mint az endurót, legalábbis így az elején még úgy tűnik. A nap végére elég jól belejöttünk és minden percét élveztük az egésznek, de hulla geci fáradtan értünk vissza a kocsihoz. A patakokban és a sziklás fellépőkben verhetetlen de a hosszú feljárókban elolvadt! Hát ennyi, a vadászokkal való találkozást ez után írom le!
gondolom a KTM-röl van szo...
Több bulinak vannak olyan részei,ami beleveszett az alkohol köd homályába!
ami még érdekes és pozitiv változás amikor valaki a triálon tanultakat , begyakorolt dolgokat viszi vissza enduroba, de mellete gyors is marad
nem sorolnám a nagy neveket mert gyakorlatilag mindegyiknek komoly triálos multja van...