..onnan fejjel tompitottam az esést a sárvédő és a föld vonzáskörzetében
én vagyok
..ha nem akkor meg
..azért
tőlem tuti nem lát6 semmi hasznossat..de engem meg...szeret
.
.
..és pihenkéltek mig ő küzdött felfelé...de amúgy sor végén voltak...
...de mikor fullosan elkészült.... akkor szólt álljunk meg kajálni.. bár még volt időnk délig.....de megál6tunk dél előtt is kajálni meg energiát szivni...és igy okosan..nem is nyirja ki magát teljessen a paraszt.
..
.seeleje sevéges selátni hogy egyáltalán mit is mutat6na...
imi..
kifelejt részleteket...apróságoknak tűnő dolgokat.. és még szándékosan is...hát az aztán az igazi hazudozós
-..de hogy elég sok pihi volt ..az tuti
.
.
a végén kérdeztéka többiek..vik mere...én meg benne áltam apatakba..ezek az úon mögöttem.. hát nem volt kedvem már megfordulni sem...
igy mondom..erre előre a patakban de érdekes.. ugy meg gyorsba regenerálodtam...
Grat!
jó.
tanker 300as ktm-é
.....
..
erre nem gondoltam
Jövő nyáron venném át a nyereményem ,mert lassan fakutyázni kell!
és ott a pont kérem szépen...
1- alapon szegeny a keverek,,,ugat a motor....jol hallatszik
2-a power nem jol van allitva,vagyis hallatszik,mikor kellene toljon akkor rugja le magat.tul hamar nyit a power..azer kapartat anyit mert nem tud maskepp indulni,csak ugy ha a powerwn indul..ti tudjatok milyen rugot hasznaltok de az nem jo.Itt a fiuk mind a zold rugoval motorznak ha jol tudom.
Amugy fasza a hej.latszik,hogy kell mar valamit tudni,hogy felmenjel.
Az acconyom azt mondta,hogy bazz mit mond ez az ember,1 percet be nem all a szaja minden videoba..
Mondom neki,hogy jol motoroznik es azert ugat egesz nap mert varja a banat fent a hegyen....