..
.
... egy papucs fogta..és már a drótperem meg is nyúlt...
de az utolsó két menetet ..ahogy néztem defektesen csinálta..és az akkor már normális is hogy kinyirta...
mindenki otthagyott minek ... nem is mertek ránézni... én meg mondom fel megyek már merrt olyan könnyeden megcsinálta...hát konkrétan nagyon szarul néz ki..de mikor odaérek és adok egy gázt kicsit feláállok.. és már fent is van.. pedig a szikla felett felül még van egy méter 45fokos meredély.. tehát ha csak épp felmennél..akkor onnan még full vissza-eshetel
...e
. vagy csak a rossz tablettádat vetted be
de igy is sokkal sokkal jobb mint a régi szutyka...ő is szereti..
csak van hogy másképp oldom meg a dolgokat...
az ahova ha leesel..nem leszel boldog...
...ott nem tudsz menni mint a barom..de kell a lendület mert 5m múlva a szikla végén meg kell dobni egy hajtű 90fokos balost...onnan meg fel fel...full ilyen furcsa szikla..amiben nem nagyon fog a gumi..persze a szikszdélyz az azért fogott
..
gázzal robbantottma az esikszet...és a tetjén ihattam a diadalt
mondtam is neki.. nem tudom mért nyúlhozá.. mert 15 fok van..mint már egy jó ideje..és jó volt a gépe...belőve.... akkor minek variál...
pedig ki van ruggatva rendessen..olyan hogy sme csani sem golden rásem próbált.. nagyon durva hogy 10m magasan van egy 2m hosszú szikla ami kilátszik a hegyből és nagyon el tudja venni a lendületet meg a másik ember kedvét aki nézi..attól hogy egyáltalán rápróbáljon
Ma én is sokà szerettem volna aludni csak a lànyom nem
Ugyhogy Majli Sarjust kell halgatnom mesebe