Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inszeminátornak
karburátornak
terminátornak
moderátornak
a
jelentés
mennyi
eget
kurva
azta
Vodkázva, mert Oroszok:-)

Ural-ból máshol nem építenek versenygépet!
Jóóvan így könnyű!
Asztamocskoskurvaeget!
NNa akkor Te jelentve leszel aztán behúúzatunk néked a moderátorral egy olyan srtrigulát hogy nem idaz...vagy adsz belőle nekünk is
az a helyzet hogy nektek lehet betiltották de nekem van,ha akarom-ha nem akóóóó én most mit csináljak?
ez a vég kezdete...
ebben neked igazad van, nekem is eszembe jutott ez, viszont az adatok kitöltésénél nem nagy kunszt megcsinálni hogy van jopár funkcio aminek a kitöltése Kötelező!akár van vissza igazolos emil kod is... mint amikor regelsz egy netes rendelő oldalra, ha érted mire gondolok...

tudod ahol én motor alkatrészeket szoktam rendelne, te meg a másikon azokat a guminőket meg golyos szájpeckeket...
Emberek mi van itt?

Műmájer topikban betiltották a pinát

Itt a világ vége!
Adatlapot kitöltetni megint nem sok értelme van.Meddig tart oda is kamu adatokat megadni? Aki parasztkodni jön ide,az úgysem a valós adatokat fogja beleírni.
én hiszek neked...
áá,csak én voltam aki mindent meg mert csinálni
én is szeretem őket

ne tagadd már gyerekkorodban igy edzetted a nyelved...
most hogy mondod...én észre se vettem volna
te Bálinyó,azok a kutyik valami fantasztikusangyönyörűségesek
a fotóról eszembe jutott gyerekkorom,mikor megnyalatták velem télen a vaskorlátot azóta is hallgatom,mikor valami közös ivászat van a bátyámékkal,na tuti felhozza és mindenkinek elmeséli a sztorit
szerintem meg egy buta faszság, kb annyi értelme van mint a videok-képek alatt valakinek a hozzászolását lájkolgatjak meg unlájkolják... (máskép nem tudom kifejezni azt a jelet)

most komolyan kinek jut eszébe egy hozzászolásrol jelentést küldözgetni a moderátornak...max egy mélyen sértődött kicsinyes ember fogja nyomkodni azt a gombot és a legtöbb arctalanul..

eddig is volt a forumnak egy normális öntisztulo folyamata... aki faszságokat irkált azt az emberek többsége magasrol leszarta , átlépett rajta nem foglalkozott vele.. szerintem...

hamár probálnák a moderátorok szinvonalassá tenni a forumot, akkor legyen kötelező kitölteni az adatlapot, annak lenne gyakorlati értelme, márcsak azért is mert a faszságokat firkáloknak álltalában sosincs kitöltve,