Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elnézem
MÁ az is baj ha JÓT akarok? Csak KIMÉLNI szeretnélek...és gondolom RUMMCÁJJSZ se örülne ha úgy néznél ki mint egy LESTRAPÁLT CSATALÓ:) vagy egy felkalimpállt HAJJABUSA:)

Szerintem NE szójj NEKIK..csak INNCS!:))
Én kérek elnézést!
amúgy szerintem tedd bele,max. tanulsz belőle ha mégsem kellett volna
ez ám a nemi megkülönböztetés......én kikérem magamnak,nem vagyok Úr.az én véleményem nem is számít?
Hali Urak!

Husqwarna full szintetikus fűrész olajat bele lehet rakni a 2t GG-be vagy csak fűrészbe ajánlott?
Köszi!
éééés március 1-től érvényes a motorra a biztosítás,lehet menni motorozni,juhééééééééééééééééjjjj
már csak 3-at kell aludni
miért akarsz te engem folyamatosan lenyugdíjaztatni?
jó ez így nekem csak kell egy kis idő míg megszokom a helyzetet

de milyen csalafinta a sors....lengyelekkel dolgozom együtt és nem tudják hogy nekem tizenx évig volt egy lengyel főnököm

a kollegínák egymás között lengyelül beszélnek,értek én mindent de még rosszat nem mondtak rólam(legalábbis nem hallottam)
na majd megszólalok ha valami nem tetszik
VAGY elmécc nyuggDÍJJba...NEM MEGSZOKOTT-ságra hivatkozva...:)
nehezen mert az én kis szervezetem még nem állt át a 8 órás munkára,de majd megszokom
3 nap munka... az durva... hogy birod..?
krosszmotorok.hu
NEMbajaz...majjfelgyorsul...:)
jóvanna,bocsánat
reggel méglassabb a felfogásom mint máskor
NEM is azt monntam hogy ÖREG vagy...hanem hogy SOKAT dolgoztál...és ami JÁR az JÁr:)
olyan öreg még nem vagyok,dehogy akarok nyugdíjba menni
Pacsi RUMMCÁJJSZNÉ...

HARRMADIK? Akkor má kérheted a NYUGDÍJJAZÁST...:)
új munkahelyem van,ma lesz a 3. napom már itt
aludtam is
mi újság?
Mesterházi srácot kifejtenéd kicsit bővebben?
aki idáig alszik annak kell a kaffe...
jó reggelt...kávét de gyorsan.nem igen szoktam inni de most nagyon szükségem van rá
hivd fel a mesterházi srácot, állitolag neki van jo árban...messziröl jött ember mondta...
félelmetes nagy bölcsesség soha nem gondoltam volna...