Ezzel kapcsolatban szoktak variálni az acéltárcsával is, van olyan, amin van olajszétterítő mintázat, ezeknél előbb ki tud préselődni, de cserébe, mindig marad egy kis olaj a barázdákban, ami bele tud égni.
bár gyanítom ugyan úgy információ áradat lesz másnak is, amíg nem érti meg, mint nekem az, amiket olvastam.
A suj pedig csak kiegyenliti azt a parasztsagat a motornak,nem lesz olyan hirtelen,nem lerugja magat hanem kitol.Ha ki kell porgetni,PL banya akkor van a kuplung.A sujoknak olyan a szerepe mint egy puffer tartajnak...megtratja az erot,kiszabajozza a vadsagot.
Hogy hol rossz a lendkereksuj...Cross pajan,mert a nagy inercia tomegnek koszonhetoen ha gazolsz akkor esel hatra,ha meg megfekezed a motort a levegobe akkor buksz orra.Ezt tanitjak crossba is.Ezert lessz jobb,ugymondjak hogy crosszosabb.
Az ero sem veszik el,hanem atalakul nyomatekka.Sokkal motorozhatobb sokkal jobb hard enduroba.Tiszta kivancsisagbol le fogom kapni a gyujtas felolo sujt es meghagyom a sajatjaval,de tudom,hogy idegbeteg lesz..:)