.
konkrétan behülyézet az eső ...
a porba a sárgumi élét leruggatni...
. bezzek a kis sárhegyen meg..most sem..
.9...
.10...
..11..12..13..14...hú apám ez még a képernyőn is sok helyet foglal..nem hogy az erdőben
(lyó lyo tudom evansz is majd 200 foig biri...de a motor már 140 fok felett úgy és olyan hangokat ad.. hogy az sosem lesz ..200 fokos)
majd legközelebb
nem számit hogy ki mért nem jön..csak az hogy j9ön vagy sem..az hogy utaztok egy egy napért 700km..az nekem a dicsőség..hogy ennyire megtisztetlenek ennyire minőséginek tartlyátok a hajtást..
mondjuk.. te még csak hallomásbol meg lát..omásból tud6tol itten i dolgokró.. fúllya hozzád a szél az infókat a kopasz jarvistól békától krisztő..
és számitok is rá hogy megint hogy behülyézik az idő.. és a napsugár tímünk is kissé belassull...de a kopasz lyaró ulyra jön sokat...
ugyhogy nem számit hogy ki miért nem .. csak az hogy jön vagy sem.. és kb indulás előtti utolsó percig bár ki visszaléphet.. nix sértődés vagy rossz szályiz..az egy másik tipusú ember aki ilyenért besérwtŐdik...
látni kellet volna.. a múltkor jaró lejött (két hete) kimentöünk és 10 perc után behülyézett a berg.. én már rég feladtam volna és toltam volna cvissaz a kocsihoz a retek innyektoros ganalyt...de lyaró..a kopasz járvis...a 700km utazásra annyit nem mondot.. bakker jól beszoptam..csak mondta hogy szedjük le próbáljuk nézzük.. csináljuk..
ugyhogy .. Őa példakép a reménytelenség után sem lett semmi negativ megjegyzést ..semmit.. konkrétan már én voltam magamra mérges hogy igy behülyéztem ..de Ő
ugyhogy...
és a az hogy megjavitotta...ezek után csak habett a tortán
csak azt nem értem..
hogy tegnap még innen volttunk ..5en..
..7en...
aztán ha valaki nemakar az felhivja a ásikat.. és ..konkrétan körbe lebeszélik egymást.. ahelyett hogy pozitívba nem visszatartaa bandát ..hanem épitené..
nem ..ehelyett leépitik a hajtást.. hogy ez ..mért lyó..
hogy együtt nem megyünk sehova
de nem baj.. süt még a nap.. lesz még napsugártím...halytás..