Ték it ízi, ahogy a német mondaná! Csak nem lesz harag, kolléga!
de jó a gumi.. meghet..
és a viz si sok.. és a védői lyódosnak a postán pihennek még.. ugyhogy ..inkább majd visszafelé.)
)
.
)vagy inkább a B-ukottaknak
..mert olyan igazi mesébe illő volt az tutti
...mondja hogy úr isten milyen okádék szar idő volt...kár lett volna ma motorozni..
...
Ő is
)
és mivel én is a tím tagja vagyok.. nehogy kitagadőódja mert nem napsütésben mentünk..ezért ezt kellett tennem
, de nem esőben..
..de nem csak ép..hanem úgy rendessen érzem hogy .. nem kapirnyál csak tol!
de, ha nem úgy érzed.. akkor ne menny el megnézni....
..bár tényleg.. ez a frábátó...ez lehet neked a gyógyír a problémádra
.. (mint a fáradt olaj és a kipihent olaj(ami a garagéban a fáradtságait kipihente és műár úlyra menetkész
)
.
kinálja meg őket egy kis hideg üdítővel..
...de sárban.. ilyen zarándi sárban.. nem lehet tolattatni...ide olyan gumi kell ami éli..sőt szereti a túlpörgetést..
ebből se lesz semmi....
csak legyen nekifutási lehetőség..és ne törjön meg a lendület ...
+ a nem zarándi lapátolós részeken..meg szépen vitt...pl a kékpataoból jobbra fel.. ott a pirellitől jobban tolt felfel...ott sziklás a talaj nagyon..ott mindég nyálkás de nem tud lapátolós sár lenni...na ott dolgozott jó..oda a mitasz extrőm az meg ..nem legjobb.....
szoval a gumi anyaga az ..jó..de a bütykök zártsága sűrűsége.. az nem teszi lehetővé a erősebb sarat...
ha már lapátolni kell és zarándban van sok olyan...akkor baszottul nem halad.. kapartatni azt kell itt ilyen sárban...nem lehet tolattatni...
de végül is ..az egész napot megoldottam vele..igaz rendessen forgott a kicsi berg.. meg a 3dikba is lyó sokat beváltodott az a váltó.... olyan felfelékben ahol máskor simán elég a kettő....
okoskodni kellett a lendületben tartáshoz is...
de megoldott az fe 570 mindent
aztán már hazafeél jövet ..egyszer csak.. az eleje elkezdett surlódni..
lenézek..a tárcsa már megkarmolódva...össze ragyásodva.. első fék is egyszer csak mikor tolom és nézem hogy mi van..el elment...még jó hogy alattam 1m re ott volt a fa aminek izomból sikerül
azt kérdi lyódos ..röhögés közbe.. te ...mit csinálsz
a sár a szuper delta betétet..azt úgy fogyasztotta el a két millimétert..hogy..
ugyhogy hazafelé.. rendesen figyelenm kellett meg pumpálgatni az ta féket..de azért a kékpatakból a duplakilyáróra nekimentünk...
mondom rohadjon meg .. úgy is feljazom magam ezzel a szar gumival is..
ugy is lett..
de a felső kilyáróban..ott rendesen kiszoptuk a hegyet.. azt utolsó 1 m..nem adta magát könnyen.. és visszafelé első fék nélkül az konkrétan.. be voltam szarva ..mikor hülyézik be ....mert akkor ...nagyon fog fályni..
a mx 51 meg kifelyezette ellenem dolgozott..mert nyomváltásnál.. jópárszor indokolatlanul... mellém jött a hátulja
leht egy ritkább..mondjuk felezett bütyöksorral
a kenda k774 is egy amig nem lett minden második oldalbütyök kivágva... addig a legkissebb oldalazásból is kiszoptatta a parasztot...de utána meg ...sokan nézték már hogy ők nincsenek fent.. én meg a kopott szutyok gumimmal
ezt még kiróbálom...mert amúgy meg .. jó tartós gumi.. jó annyaggal...keménytalajos sáron... is jól visz..csak lapátolást igy a zárt bütyök kialakitással ne