. Bár ha összetörik a plexi és a szerkezet is gallyra megy akkor egy szemüveget még mindig tudsz venni rá, de emiatt a sisak biztos drágábba kerül. Viszont a sima szemüvegnél meg azt utálom, hogy néha a nyakamba kapom, mert lecsúszik a kopott csúszásmentes csík miatt. Szerintem a legjobb az, amit a profik is használnak. Ahogy én ki tudom venni akkor nincs teljes rögzítő pánt, hanem a sisakon elől két oldalt van valami rögzített felfogatás, amiben tudod rögzíteni a szemüveget. Nem fog leesni, meg a nyakadba ugrani. De ugyanúgy felhajthatod a sisak tetejére vagy az álladhoz ha éppen nem kell. Elég ciki lenne, ha amiatt vesztene el pár másodpercet a versenyző és így a végső soron a versenyt, mert a szemüveg nem volt megfelelően rögzítve. Leesett a földre vagy a nyakába, belement a muslinca raj a szemébe és emiatt meg kell állnia. Én ugyanígy félek a pelxis cross sisak miatt is egy egyszerű motorozás alatt. A plexin nem lehet átlátni, de egy esés miatt megsérült szerkezet miatt nem tudod felhajtani a plexit, hogy legalább kiláss, mert nem tudja megtartani. Ilyenkor a szemüveget még mindig le tudod tépni a fejedről.
...
Márkája, ami így széttört? Mert ez a fejeden is kettément volna
)
nem tartja a reiset, vagy a csavart rendesen+ kell a bütyök magasság hogy legyen ami lapátolja a havat, a szeg csak beszur alája a fagyott talajba...
Még nem volt alkalmam kipróbálni,de van "selejt" első hátsó gumim,Kicsit visszaolvasgatom az írásaitokat a témában aztán nekiugrok ha van szabadidőm...
elmondom.. kibaszott jó
voltunk egyszsr még k9 ben scsavaros gumival.. lefaagyott mecsekben.. olyan helyeken mentünk fel nyáron rá sem mertünk nézni..
csavarok a kidölt fákon...rendessen harapnak..sziklás patakokban a a nagyobb szklákban ugye nem kapaszkodnak de normáál szikllásban olyat lapát-tol.. hogy bexarsz.
a ferde gyökeres kidölt ágasbogas helyeken.. nix magad elől csúszó elsőkerék
ez megy és megy...
jó keméyneel kell meni elöl hátul meg a kapupántossal azzal ugyan úgy lehet 0,5 nyomulni