) és karaj lesz még évekig..
.. pedig za 525..
..
..csak járt..de azt nagyon szépen
tudom miről beszélünk ismerem mindegyiknek az utolsó alátétig minden porcikáját és nekem akkor sem kéne ha olyan akció lenne mint a tecóban hogy 1et füzet 2őt vihet és ezt a véleményemet a FŐNÖKÖM is tudja
veszek 1 fiatalabbat aztán utána derült ki hogy sok pénzért vettem GONDOT pedig én sem a múlt héten kezdtem
leállás nélkül akkor van az összefüggés a felállásban.. az ülés alatti dolgok nem terhelésében
Aki ismerhette őt, mindenkinek megvan a maga története amit Ádámról el tud mesélni. Aki szerencsésebb és közelebbről ismerhette, annak bizonyosan több is. Én először a 2012-es Syma teremkrosszon találkoztam vele. Már az edzéseken is meglátszott, hogy idén ő lesz a favorit. Ez a kép az elődöntők első futamán készült. Mindketten hibáztunk a rajtegyenes végén, ami leírhatatlan hátrányt jelent egy teremkrosszon. Túl kevés a hely, és az idő az előzéshez azért, hogy továbbjutó helyhez érjen az ember a középdöntőbe.
Mit se számított ez Ádámnak. Kérdezés nélkül végig ment az egész mezőnyön és megnyerte a futamot. Úgy ahogy az összes többit is azon a napon. Lehengerlő tálentumos fiatal tehetséget ismerhettünk meg akkor benne.
A második nap időmérő edzésén azzal hívta fel mindenkinek a figyelmét, hogy az egész mezőnyből (amatőr és profi) két embernek sikerült 35mp alá menni. A sokszoros teremkrossz bajnok Grill Gabinak, és az élete első teremkrosszám járó Pető Ádámnak.
Ádám nem volt kishitű. Amikor a rendezőség is felfigyelt a képességeire, a teremkrosszok történetében előszőr lehetőségett kapott -élete első fapados versenyén- hogy bizonyítsa tudását a profik döntőjében. Elvállalta, és megmutatta hogy helye van abban a mezőnyben. Nagyon is..., ami akkor is is tisztán látszott, és a jövőben is megmutatkozott.
Ez az én történetem róla, ami mutatja hogy az a mottó amit ő vallott az nem csak üres szavak voltak, hanem ő maga.
Ahogy azok sem csak üres szavak, hogy Ádám valóban mély és pótolhatatlan
űrt hagyott maga után a magyar motorsport életben.
A nyírségi motokrossz és endúrós csoport tisztelettel adózik az ő emléke előtt, és osztozik a gyászban Ádám szeretteivel együtt.
Minden jót Ádám!