mert ha megállok megállok egy fa vagy szikla mellett.. azt nem kell keresni..ilyenek ezek a hegyek
..Humor ,irónia,,,,és egy kis csibészség is benne volt. Na az ilyenekért megéri olvasgatni. Főleg így télen,mikor semmit nem lehet csinálni a panelba.. Én is, mikor veszek egy motort,azt mondom,hogy ez az utolsó,,,kimotorozom vele magam,és kész vége. De aki ismer, az nem hiszi ezt el.
A multkor a madarasin liba sorba a koves nyomokon...10 orakor korom sotetbe..az erdobe meg sotetebb volt..aztan elmaradtak...megallitottam a motort es korom sotet,mint a medve seggebe...mondom,mintha a vilag vegen lettem volna,kirazott a hideg,hogy a maci a fa tovebe rohog ,hogy ez a marha a vilag vegen megall vigyazkodni...hat beszartam baze..egybol gyujtottam es visszamentem,hogy hol maradtak el...ha ilyenkor nincs lampad....akkor magyaran a Hargitai medve pasztor meg baszhat a hegyen.Nem a varosba vagy a kocsma sarkanal bakker,hanem 20 km az erdo belebe,ahol minden 10 4zetkiloMeterre jut 2 medve es a haverjai
Szoval nem kell lampa a kocsmabol hazaig,kell a faszomnak,de jol esik az a tudat,hogy iszunk Wazeee mert latok hazaig....persze ha az ego nincs kiegve :)