egyikre még vettem 490-es athena henger szettet is, nyomatékot vártam tőle, helyette kaptam jo sok buta erőt...
. Aztán mentem 2t 300-as Gasgas-al, egyből meg akartam venni, azóta 2t párti vagyok de csak extrémben. 2t-ben, a Ktm felel meg nekem a saját szempontjaim szerint a legjobban, így 2007 óta ezzel a márkával megyek.
mond meg neki hogy irigy vagy mint az állat és kész, ne szépitsd, ugyis mindenki tudja
a 108 kilóra
..)mondom sÍÍÍrját
miért kellett neki menni vele...mÍÍért
..oszt az mire jó hogy occsó
..30 euró..mert csórók ne is jöjjenek
egyébként semmiféle elfogultság nincs bennem se emezzel se amazzal. ktm már volt 11 évig . jól is vizsgáztak egytől egyig. ideje kiprobálni egy másik márkát is.ha már így alakult ,hogy alig motorozok legalább ennek had örüljek.
nincs bajom a mostani ktm el! sőt azt lehet mondani ez a gép a csúcs az összes eddigi motorom közül ugy esztétikailag (kevésbé lényeges szempont) mint úgy motorikusan és szerkezetileg. tényleg le a kalappal. pár napja irtam hogy nehéznek találom. és kibaszott drága.
az uj beta egy proba vonal lesz . eszméletlen karcsu ,könnyű, és hihetetlen bicigli filingje van. azon felül ugy tünik kezdik kinőnni a kokány szinvonalat és minőségi alkatrészekkel vannak ellátva! osztrákban használtan is eladhato , hasonloan mint a ktm ek. 5400 neuroért kapod a factorit! (de még alku képes ) raktáron van hozzá minden.
nettó áron különösebb cirkusz nélkül. nem ugy mint odahaza ha kereskedőnél akarsz netto áron motort venni vagy megtépnek vagy elzavarnak vagy neked kell céget vinni ami azért valljuk be nem tul egszerű annak akinek nincs. itt simán a nevedre irják mint külföldi vásárlo és viheted nettósan. a két motor közt közel 2000 euro difi van . igaz hogy nem ktm de akkor is jónak tünik és ismét elmondom elképesztően könnyű motor.
talán ezt a kisebb termetű jószágot beengedi a fönököm a kis edzőpályánkra triálgumival. ez is egy lényegs szempont . sajnos a ktm et valamiért száműzte. talán irigységből vagy kitudja.... azt olyan nagy és erősnek látta . emez kicsit olyan jámborabbul fest (reméljük) közelebb van picivel a triálmotorhoz mint az ardzsentina.
a yamaha kegyetlen jól néz ki. a baj csak az hogy ez egy full megpöccintett jószág tele extrával. de ettől eltekintve tényleg meseszép és leginkább jó is lehet. én várok már nagyon egy 300 as exc yamahát rendesen elkészitve. jó kis precizios japán cucc.