még igy a rövid 4 váltóval is.. erdei részeken...ösvénykeken..de egy 12-50 még az is bőven jó lesz...
Alul semmi porvédő, kapja a port 1:1 ben a szerkezet.
kitaláltam..
nagyon karajul ikerült megvenni.. még ugy voltam benne az a faragott ár is alkuképs lesz...
..igy az alkuképes árból.. a új kerék különbözetét is mondopm elengedem ha úgy lesz...
mert nem szabad azt a szót kimondani
szóval oda az autópályán csak végig hasit az ember tipusú utazást, azt is nehezen viselték.. akkor ez a kóválygás a falvakban 600km .. ezt konkrétan nem tudnák feldolgozni...
embernek tervben hogy akar..
..
..mert lett egy 570 bergje
vagy szaladj le egy edzésre a kiskunsági homokra!
ami a váltó motor használ6ó fordulatszám utazót illete..
ez a 3000-9000 dolgózó sx 525..ami 8000 felett már rendessen rezonál..
illetv e sx-f 450 ami még 10000 felett sem érzi gondban magát..
ez pont az jelenti.. ha halálravöviditem.. mint az 525 is volt ugyan az a áátétel ek vannak ebbe is!)
akkor is .. olyan les zz 4 ben mint az 5 volt ötben..
a mostani már mgvelelő áttételt ha 12..48..ról 52 re variálom az is 10% az egy fél fokozattam visszáb veszi... már rendessen lépésbe is tud menni...szklásban...de az utazója meg a rég 5dikjéhez lesz fog6ó.. ami .. azért 70 körül... odaböncörögni valahoval... vagy az erdei gyorsakon meg leforgatva is bőségsen elég lesz...
ugyhogy a válttó az csask ha valamiért szétboritásra kerülen.. ami valószinúleg 2-3 blül nem következik be..
kroccra .me előre egy 13..14 lk..mint a gyári áttétel is.. és kb annyit fog lépni mint az sx 525 6dik ban!
mert igy a 12-48 is épp lemarad a végén a 6os váltójó nagybatároktól( 509ccm..vagy 565 ccm ektől!)
egyenlőre ez lesz.. a kutyacsontvédőnek meg halálit hallottam...
a blokkvédőre egy olyan erősebb műszaki gumidarabot kettő csavrarral odafogatnak!.. akár gumikerék oldalából.. az a 2-3mm vastagot rögzitettek.. azt levezettél a rugóstag alsó részéig.. kb 10cm hosszú lófax.. odakötegelőzték hogy ne lógjon a kutyacsont alatt a földreés kész...
nix súlya átcsúsztat de igazán az átcsúszással csak az a lényeg szikla ne baxódjon oda neki.. és ez meg ettől 100% megvédi...
ami még lehet .. egy zsanérral egy 5cm széle aludarabot odaffogatni a blokkvédőhöz.. nylevként nyúlik hátra a kutyacsontot védőle...
és ha azon megy át az még le is csősztatja a sziklás részeket ott
ggyári csontédő is a van amúgy..