A taxisnak kell azt bitonyitania .hogy i csak pl szegedtol vitte x helyre. Avagy neme aegedkezett a hatar atlepesben is . de gonzo viztos tudja a pibros valaszt. Amig rendezetlen papirokkal szedelgo feketeket fuvaroz egy taxis az biztos hogy necces. Hozzateszem a rendorok is ott raboljak le ezeket ahol erik! Jo kis biznisz ez. Azert is meg lehet oket fejni ha engwdi meg par szaz metert haladni y iranyba.
Ne legyél ilyen naív, ha van pénzed, neked is megcsinálják egyből...
TB-alapján meg várhatsz a sorodra, lásd MR vizsgálatok stb, magánban elmész 2 nap alatt megvan, TB alapján kb 2-3 hónapos várakozási sorrend, s ami még viccesebb, hogy ha kiperkálod az árát, ugyan oda elmehetsz 2 napon belül, ahova TB alapján várnod kell rá Befizetett TB ért ne te kapsz ellenszolgáltatást, hanem lenyeli állambácsi, s felhasználja valamire, de ez igaz a többire is, amit az állam felé fizetsz be, nem létezik olyan, hogy magánszámla, ez csak "átverés" a nyugdíj esetében is.
Ami nekem még érdekes volt, hogy a magyarul nem beszélő külföldieknek magyar nyelvű plakáttal üzennek... .
Írigyellek a talajért, nagyon jól fog ott nálatok a fenyvesben, de ezt már elmondtam párszor
Hétvégén elmentem új helyre, ott is tiszta szikla, guruló kő, ha nem engedem le a gumát 0.5 alá, képtelenség rajta ahaladni, a másik bibi meg a sok kis friss erdő, képtelenség rajta átmenni, a hegy nyugai oldala átjárhatatlan fiatal cserje
Ez igen érdekes, a TAXIS nak vagy akár a MÁV jegykiadónak talán el kéne kérni a személyit? Kifizette a szolgáltatást, volt rá pénze, akkor miért ne vihetné el akárhova?
Itt már nincs tiltott határátkelés esete, MO A pontjáról szállítja őket B pontra, így nem értem, hol itt a jogsértés? (OK előtte lehet tiltott átkelés volt, de azért miért felelős a taxis)
Paran azert jol megszedik magukat ezen is. Pl haver egy hete bicajozgatott szeged fele. Belebotlott 3 sir csavoba. Hivattak vele egy taxir aki fejenkent 200 euroert fel is vitte oket pestre.600 euros melo 3 oras kocsizasert.aznap 2 x fordult. De elotte meg betertek abba a csardaba lakmarozni ahova te nem szeretsz beulni mororozas utan es meg a bicajos havert is beibvitaltak. Elivettek a zsebeikbol egy marek 100 eurost kb volt naluk fejenkent 2-3 ezer euro. Oszt elvileg mar a celteruleten vannak 3000 km es ut vegen
Ne idegeskedjel. Ez meg csak a kezdet. Majd ezek ittis elkezdenek szaporodni szepen gyorsan. Lesz ittis sok szep szines gyermek akik majd kiturjak a tieidet az iskolakbol.es mig te dolgozgatsz ezek megkapjak ugyanannak a penznek a tobbszoroset raszorultsagi alapon. A jo oldala. Hogy egy ket ev es olyan jol fognak elni hogy lesz par afro enduros akiket ki lehet szervezni a zarandba vendeghajtasra!
hály kolbik...
látom motorozással kapcsolatos témák offolják a kommunikationolokat...
hát volt tegnap más élmény is...
14.00
megy a pösti gyors...
mamát kikisértük hagy látogassa meg a nővérét...
beáll a vonat...és az egyik kocsiba úr isten.. vigyorgó varjaka vihorásznak...ingyé...jóllakottan...
mert ezekre havi 150.000 ft a fejadag kajára.. de a 800ezer közmunkás meg havi 47.000ből éljen meg kajaruha rezsi szállás..
hát persze hogy vigyorognak .. hát rajtunk röhögnek
azt kérdem a káláúz úrtól..
neharagudjámegmegneharagudjá...de ezeket nekünk ingyé kell vinni az adófizetők lóvélyábó?
ha idáig elette öket a penész gyalog meg több ezer ájróból idecsemészték öket.. mért nem mennek akkor saját zsebből.. vagy tovább is gyalog...mint petőfi is....hát az is felment pöstibe...mikor hivta a mehetnék..
akkor ezeket mért kell szállásolni?
etetni orvosolni?
mikor meg összeverkeszenek .. akkor mért kell beavatkozni..hát ugyan azt ogják csinálni itt is mikor már elég sok-KAN-leszenk..mint a hazájukban is.. éhinségst dögvész meg háborút!
mert benne van a vallásukba a vérükbe...
semmi épités csak a meglévő lerombolása egy igazi afrikai darázs fajta.. túlél pusztit..és GYŐZ
haver bemegy a gyerekkel szemészetrre..1,5 hónapos időpont...
ott kiderült hogy ez nem jó uigy mert a pupillályát kágitani kell a gyereknek .. kapott egy másik időpontot megint 1 hónapra...
kijönnek jön utánuk az aszisztens.. a kint ülő szépséget.. aki aztán baszottul nem menekült hanem ...HONFOGLALÓ ELŐ FUTÁR!
kimegy belecseppenti a pupillatágitót .. és komám nem birta szó nélkül...
azt mondja..
fizetem a tb 20 éve..több hónapot várok és ugyan ezt egy ilyen sehova nem fizetőnek... megcsinálják egyből?
hát nekik ez jár...
mondtam a megoldást..
mért nem mondtad.. ez a gyekek ezi tt melletem (a saját fia) ez egy migráns.. és baj van a szemével nézzük már meg...
egyből lett volna kellő odafigyelés
A szeptember eleire tervezett barati motorozas egy jo terepu jo talaju szep terepen lesz. Ez vegul is elokeszulet a jovobe megszervezendo extrem enduro nemzetkozi szakaszanak...aha kicsit meresz dolognak tunik jarviszekot elhozni de Patrick szerint minden csak szervezes kerdese...amugy az oreg fiu tervezte a HEPN fasza proligjat es rengeteg nemzetkozi enduro verseny bajnoksag Vb es trening sikeres szervezesen van tul..
Ugyhogy szar nem lesz...nem az a vege az életének motorozas hanem elvezetes ..
dév
lényeg a lényegben..
sokksl sokal jobb volt ez pályára..
pedig csani is próbálta mbenne ma tartani..meg tartotta ia a lelket hogy összehasolnitottak 2-3 motort és a fe 570 a gyári futóművel udta 1 secen belül tartani a full tuning telós sx-f 450..
hát ez mekkora marhaság
elszóltam magam még az elején.. jó rátalált sebesség meg gáz.. a szintkülünbségse felugrásnál...
be is repültem oda a gödörbe ahol a nagybálnál már kifelé gyorsitottak... bele a szembepartba..a majd méteres hullámba
néztem is a levegőbe.. hú bazdmeg.. itt megdöglök-szétszakadok a leérkezéskor...
aztán jött a valóság.. anem tudom de az 1200 ályrós elsőteló.. épp csak majd lekoppant.. de talán még azt sem ...és mentem tovább mint a szépvész
lényeg hihetetlen jól ment.. élveztem minden percét.. persze a magnéziumtól nem lettem erősebb..cssaka a be nem görcsölés.. az kiba sokat számit...végig élvesztem nem volt holtpont...
de mikor kiáltam a legvégén...latámsztom a gépet odamék a kocsihoz..na akkor éreztem.. hÚÚÚ bakker.. rendessen dülöngélve megyek a buckás füvesen..kóválygok...
rendessen kiszivot...
de olyan volt ..
ez sűritve lesz ..romániai hajtásoktól függetlenül is
dév...
ebbe egy 4 fokozatú váltó van..
de nem úgy mitn a régis esikszeffekben.. ez a endúóblokos ez más...
annak ellenére hogy ugyan az a ogszámelosztás mint a 2001- 520 esiksztől a 2009 450 esikszekig!
itt visszatértek ahhoz hogy a váltó az enduró exc és sx az kompatibilis...
illetve az amerikai 450 az ..5 fokozatú!
csak a régieknél kelelt veb le 2 fogaskerék egy kapcsolóvilla meg a labirint tengelynél volt valami stift amit a hkiszedtél akkor a maradék 2 fokozatot i sel bortad forgatni a tengelyt ..a hjól tudom...
ennél ez elbaszottabb...
itt 4 fogaskerék kell...mert ennek a kapcsoló körmén nixenek meg a fogaskoszoró.. erről lespórolták...
ezért ez a 6 váltó mokolás nem occsó játék.. ez simán benne van egy komplex felújitás árában
de az xc- 450 5 gangosa.. az két fogaskerék..1 léptetővilla... és a labirint tengejt még nem suilabizáltam ki hiogy ugany az a cikkszám vagy sem...
szóval nem gyerekjáték..... és nem kis utánanézés is hogy mikoet is kell hozzá rendelni...
egyenlőre hanyagaolom...amig egyben lehet artani a blokkot addig csak pu6olózgatok.. mikor meg majd úgy áll(rmélem nagyon soká) hogy meggyűrűzöm vagy felújutom (szóval mikor a hengerfej lejön.. akkor már a maradékot is megcsinál6om
de addig...
délelőtti órákban voltam kint..a kispályámon...és csak lestem...
8+12+45 percet mentem...de hihetetlen katgória volt z egész..
jó mondjuk már okosabben két mgnézium pwezsgővel keztdem a reggelit!
+ az ivósomba is tettem vagy.. a literhez 4 tablit... semmi görcsölés nem volt! semmi!
na ilyen még nem volt...csk kell az a + magnézium...(valószinűleg felfedeztem a spanyol viasz-kosvásznat )
lényeg az egészben..
13-48..
ez a 12- 48as múlkori endúrós áttétel hez képst rendessen odabaszott a témának...
motorr jobban ment mint eddig.. mondjuk az is benne van hogy kipihent és már nem elsőmotorozós telóállítos volt a dolog!
de ez a áttételle. lett még egy + fokozat..
amit eddig négy röviden elintézett ..az most 3dikban megvolt..
gyanússan jobb lenne egy 13-47..46 ( a gyéri 14-50 az nem véletlen) de hozott anyaagból ez a 114 láncal ez van most meg két úlyszerű 48as lk.. amit kikukázni nem fogok.. szóval..
ez a 13-48 ez
nagyon nagyon közel volt az ideálishoz...mond6ni talán az is volt...
mert mindehova meglett az a fokozat ami hozzá tartozik...! márnmint kanyarokhoz egyenesekhez...
eddig a 12-48 ez eléggé lebaszot volt....
kevesebbet kell váltani..sokkal! mint a fe 570 egyszrűen rugalmasabb sokkal jobb ez a gép páláyzni is
de ki érrti ezt .. hisz ez egy sx-f 450..és lyobb pályázni mint a fe 570.. hogy a rákba
egyszerűen hihetetlen...
a nagy bálnához képest ég és föld...nem is véletlen azzal jó ha 3-4 voltam pályán az egy év alatt...
a nagy bálna az az sx 525 képest is nem volt semmi különbség.. sőt talán az sx 525 javára borult a mérleg..pályán minden képp..endúrózni azért me volt szar az 570..de a pályán .. olyan cska nagy volt a tömege vagy a fax tudja.. nem eröltettem vele soha...valahogy az a tartomány ahol jó volt vele mennei....az valahogy..
a fax tudja..
lényeg
fe 570.. sx 525 nél...az visszaforditós ugrós résznél.. az 3-4 kanyarkombináció egyenes ugrtatá..egymás utánban .. ott a nagy gépeknél.. 2-3-4 ...volt a menő.. ennél meg..2-3..és már úgy megy mint az állat ..negyediket leváltani.. nem is lehet meg felesleges is volna...
valahogy csak az a 3000-11500 fordulatszámtartomány csak megeszi a nagy ccm 3000-9000 és még rezonálnak is mint a barom...szóval azok .. valahogy 3-6...7000 ig ha volt használva..
a sx kicsi meg .. elvan alul is .. forog felül is ..rezonálás lófax
Biztos lehetsz benne,hogy egyik profi versenyzo sem indul 4T vel a Romaniacson...ott vannak olyan befele ereszkedok,hogy siman kapna 5 percet is egy ereszkedobe....es sok az olyan befele,hogy gyalog is felelmetes,nem hogy motoronn....es hosszuak es sok van
Ezek a nehezebb reszek nem rakodnak be a fesztivalos turaba...csak ha valaki kemenynek erzi magat az nyugodtam meg csinalhatja...de ilyesmi es ennel konyebbek lesznek vagy 8 feljaro..es azon kivul az osszekotok amik megint szepek es jo motorozhato helyek
Most Romaniacs előtt, tuti, hogy az éves fittségi szintjük csúcsán kell legyenek, azért 5 nap egymás után hardban az nagyon kemény.
Szóval egy ilyen pár órás kis kergetőzés nem viselheti meg...
Nem hinném hogy direkt volt,nem személyes ellenségei egymásnak.Szépen ment mind a 2,nekik majdnem mindegy hogy mi van alattuk.
Nekem az volt a legfeltűnőbb,hogy az egyes részeket,szinte ugyanúgy oldották meg,és centire ugyanott mentek mint a másik.A nagy tömbös sziklás lefelében jól lehetett ezt látni.Persze hazai pálya,kivűlről fujják.
Dúrva volt hogy Jonny még meg sem izzadt amikor levette a sisakot a cél után,teljesen fittnek tűnt.Romaniacson 2T lesz
Láttam pár videót, volt benne pár érdekes rész, de ez a teljesíthető kategória volt, persze itt nem csak az volt a lényeg, hogy menj rajta végig egyszer, hanem itt tempót és időre mentek.
Nekem az elején mindjárt kérdésem merült fel, hogy mit alkotott ott Jarvis és Walker a start után, vajon direkt húzta rá Walkerre, vagy csak nem látta?
Jonny gyerek jól ment a 4T vel is
Lehet tényleg azzal indul a Romaniacson is
Milyen váltó van már abban, hogy beraksz még egy fogaskerékpárt csak úgy?
Vagy úgy érted, hogy kihajítod belőle a komplett szettet a léptetőkkel együtt és beleraksz egy komplett EXC váltót?
Mikor utaztok ti 90 el?
Régen a gyári 13-50 el az RMX ment kb. 120 at, de 100 felett nekem már rezgett a léc(sisak is a fejemen ), kb. 3 méter széles murva úton, ott már nagyon suhannak a fák.
Ahhoz amit mi csinálunk elég az a 70km-es végsebesség, úgy is ritkán megyünk annyival.
TB-alapján meg várhatsz a sorodra, lásd MR vizsgálatok stb, magánban elmész 2 nap alatt megvan, TB alapján kb 2-3 hónapos várakozási sorrend, s ami még viccesebb, hogy ha kiperkálod az árát, ugyan oda elmehetsz 2 napon belül, ahova TB alapján várnod kell rá
Ami nekem még érdekes volt, hogy a magyarul nem beszélő külföldieknek magyar nyelvű plakáttal üzennek...
Bocsi az OFF ért.
Írigyellek a talajért, nagyon jól fog ott nálatok a fenyvesben, de ezt már elmondtam párszor
Hétvégén elmentem új helyre, ott is tiszta szikla, guruló kő, ha nem engedem le a gumát 0.5 alá, képtelenség rajta ahaladni, a másik bibi meg a sok kis friss erdő, képtelenség rajta átmenni, a hegy nyugai oldala átjárhatatlan fiatal cserje
Itt már nincs tiltott határátkelés esete, MO A pontjáról szállítja őket B pontra, így nem értem, hol itt a jogsértés? (OK előtte lehet tiltott átkelés volt, de azért miért felelős a taxis)
3 taxis kapott ugyanilyen fuvarért 2 év 6 hónap fegyházat. A bűnszervezet miatt kedvezményből kizárva.
Büntetlenek, jó tanuló - jó sportoló előélettel.
látom motorozással kapcsolatos témák
hát volt tegnap más élmény is...
14.00
megy a pösti gyors...
mamát kikisértük hagy látogassa meg a nővérét...
beáll a vonat...és az egyik kocsiba
mert ezekre havi 150.000 ft a fejadag kajára.. de a 800ezer közmunkás meg havi 47.000ből éljen meg kajaruha rezsi szállás..
hát persze hogy vigyorognak
azt kérdem a káláúz úrtól..
neharagudjámegmegneharagudjá...de ezeket nekünk ingyé kell vinni az adófizetők lóvélyábó?
ha idáig elette öket a penész gyalog meg több ezer ájróból idecsemészték öket.. mért nem mennek akkor saját zsebből.. vagy tovább is gyalog...mint petőfi is....hát az is felment pöstibe...mikor hivta a
akkor ezeket mért kell szállásolni?
etetni orvosolni?
mikor meg összeverkeszenek .. akkor mért kell beavatkozni..hát ugyan azt ogják csinálni itt is mikor már elég sok-KAN-leszenk..mint a hazájukban is.. éhinségst dögvész meg háborút!
mert benne van a vallásukba a vérükbe...
semmi épités csak a meglévő lerombolása
haver bemegy a gyerekkel szemészetrre..1,5 hónapos időpont...
ott kiderült hogy ez nem jó uigy mert a pupillályát kágitani kell a gyereknek .. kapott egy másik időpontot megint 1 hónapra...
kijönnek jön utánuk az aszisztens.. a kint ülő szépséget.. aki aztán baszottul nem menekült hanem ...HONFOGLALÓ ELŐ FUTÁR!
kimegy belecseppenti a pupillatágitót
azt mondja..
fizetem a tb 20 éve..több hónapot várok és ugyan ezt egy ilyen sehova nem fizetőnek... megcsinálják egyből?
hát nekik ez jár...
mondtam a megoldást..
mért nem mondtad.. ez a gyekek ezi tt melletem (a saját fia) ez egy migráns.. és baj van a szemével nézzük már meg...
egyből lett volna kellő odafigyelés
hát ha valamitől elhányom magam.. akkor az ez...
Ugyhogy szar nem lesz...nem az a vege az életének motorozas hanem elvezetes ..
lényeg a lényegben..
sokksl sokal jobb volt ez pályára..
pedig csani is próbálta mbenne ma tartani..meg tartotta ia a lelket hogy összehasolnitottak 2-3 motort és a fe 570 a gyári futóművel udta 1 secen belül tartani a full tuning telós sx-f 450..
hát ez mekkora marhaság
elszóltam magam még az elején.. jó rátalált sebesség meg gáz.. a szintkülünbségse felugrásnál...
be is repültem oda a gödörbe ahol a nagybálnál már kifelé gyorsitottak... bele a szembepartba..a majd méteres hullámba
néztem is a levegőbe.. hú bazdmeg.. itt megdöglök-szétszakadok a leérkezéskor...
aztán jött a valóság.. anem tudom de az 1200 ályrós elsőteló.. épp csak majd lekoppant.. de talán még azt sem
lényeg hihetetlen jól ment.. élveztem minden percét.. persze a magnéziumtól nem lettem erősebb..cssaka a be nem görcsölés.. az kiba sokat számit...végig élvesztem nem volt holtpont...
de mikor kiáltam a legvégén...latámsztom a gépet odamék a kocsihoz..na akkor éreztem.. hÚÚÚ bakker.. rendessen dülöngélve megyek a buckás füvesen..kóválygok...
rendessen kiszivot...
de olyan volt ..
ez sűritve lesz
dév...
ebbe egy 4 fokozatú váltó van..
de nem úgy mitn a régis esikszeffekben.. ez a endúóblokos ez más...
annak ellenére hogy ugyan az a ogszámelosztás mint a 2001- 520 esiksztől a 2009 450 esikszekig!
itt visszatértek ahhoz hogy a váltó az enduró exc és sx az kompatibilis...
illetve az amerikai 450 az ..5 fokozatú!
csak a régieknél kelelt veb le 2 fogaskerék egy kapcsolóvilla meg a labirint tengelynél volt valami stift amit a hkiszedtél akkor a maradék 2 fokozatot i sel bortad forgatni a tengelyt ..a hjól tudom...
ennél ez elbaszottabb...
itt 4 fogaskerék kell...mert ennek a kapcsoló körmén nixenek meg a fogaskoszoró.. erről lespórolták...
ezért ez a 6 váltó mokolás nem occsó játék.. ez simán benne van egy komplex felújitás árában
de az xc- 450 5 gangosa.. az két fogaskerék..1 léptetővilla... és a labirint tengejt még nem suilabizáltam ki hiogy ugany az a cikkszám vagy sem...
szóval nem gyerekjáték..... és nem kis utánanézés is hogy mikoet is kell hozzá rendelni...
egyenlőre hanyagaolom...amig egyben lehet artani a blokkot addig csak pu6olózgatok.. mikor meg majd úgy áll(rmélem nagyon soká) hogy meggyűrűzöm vagy felújutom (szóval mikor a hengerfej lejön.. akkor már a maradékot is megcsinál6om
de addig...
délelőtti órákban voltam kint..a kispályámon...és csak lestem...
8+12+45 percet mentem...de hihetetlen katgória volt z egész..
jó mondjuk már okosabben két mgnézium pwezsgővel keztdem a reggelit!
+ az ivósomba is tettem vagy.. a literhez 4 tablit... semmi görcsölés nem volt! semmi!
na ilyen még nem volt...csk kell az a + magnézium...(valószinűleg felfedeztem a spanyol viasz-kosvásznat
lényeg az egészben..
13-48..
ez a 12- 48as múlkori endúrós áttétel hez képst rendessen odabaszott a témának...
motorr jobban ment mint eddig.. mondjuk az is benne van hogy kipihent és már nem elsőmotorozós telóállítos volt a dolog!
de ez a áttételle. lett még egy + fokozat..
amit eddig négy röviden elintézett ..az most 3dikban megvolt..
gyanússan jobb lenne egy 13-47..46 ( a gyéri 14-50 az nem véletlen) de hozott anyaagból ez a 114 láncal ez van most meg két úlyszerű 48as lk.. amit kikukázni nem fogok.. szóval..
ez a 13-48 ez
nagyon nagyon közel volt az ideálishoz...mond6ni talán az is volt...
mert mindehova meglett az a fokozat ami hozzá tartozik...! márnmint kanyarokhoz egyenesekhez...
eddig a 12-48 ez eléggé lebaszot volt....
kevesebbet kell váltani..sokkal! mint a fe 570 egyszrűen rugalmasabb sokkal jobb ez a gép páláyzni is
de ki érrti ezt .. hisz ez egy sx-f 450..és lyobb pályázni mint a fe 570.. hogy a rákba
egyszerűen hihetetlen...
a nagy bálnához képest ég és föld...nem is véletlen azzal jó ha 3-4 voltam pályán az egy év alatt...
a nagy bálna az az sx 525 képest is nem volt semmi különbség.. sőt talán az sx 525 javára borult a mérleg..pályán minden képp..endúrózni azért me volt szar az 570..de a pályán .. olyan cska nagy volt a tömege vagy a fax tudja.. nem eröltettem vele soha...valahogy az a tartomány ahol jó volt vele mennei....az valahogy..
a fax tudja..
lényeg
fe 570.. sx 525 nél...az visszaforditós ugrós résznél.. az 3-4 kanyarkombináció egyenes ugrtatá..egymás utánban .. ott a nagy gépeknél.. 2-3-4 ...volt a menő.. ennél meg..2-3..és már úgy megy mint az állat
valahogy csak az a 3000-11500 fordulatszámtartomány csak megeszi a nagy ccm 3000-9000 és még rezonálnak is mint a barom...szóval azok .. valahogy 3-6...7000 ig ha volt használva..
a sx kicsi meg .. elvan alul is .. forog felül is ..rezonálás lófax
http://youtu.be/CgNZyG8t0Fg
Szóval egy ilyen pár órás kis kergetőzés nem viselheti meg...
http://mxonline.hu/villopoto_igy_bucsuzik_a_profi_sporttol
Sajnálom a srácot, nem lehet egyszerű ekkora változást vinni az életbe, ez volt az "élete"...
Nekem az volt a legfeltűnőbb,hogy az egyes részeket,szinte ugyanúgy oldották meg,és centire ugyanott mentek mint a másik.A nagy tömbös sziklás lefelében jól lehetett ezt látni.Persze hazai pálya,kivűlről fujják.
Dúrva volt hogy Jonny még meg sem izzadt
Nekem az elején mindjárt kérdésem merült fel, hogy mit alkotott ott Jarvis és Walker a start után, vajon direkt húzta rá Walkerre, vagy csak nem látta?
Jonny gyerek jól ment a 4T vel is
Lehet tényleg azzal indul a Romaniacson is
Milyen váltó van már abban, hogy beraksz még egy fogaskerékpárt csak úgy?
Vagy úgy érted, hogy kihajítod belőle a komplett szettet a léptetőkkel együtt és beleraksz egy komplett EXC váltót?
Mikor utaztok ti 90 el?
Régen a gyári 13-50 el az RMX ment kb. 120 at, de 100 felett nekem már rezgett a léc(sisak is a fejemen
Ahhoz amit mi csinálunk elég az a 70km-es végsebesség, úgy is ritkán megyünk annyival.