Mondjuk.jobban.orultem.volna a ket guminak ha ideer pentekre. Tegnapra. Egy het utan
Gumakerbol teljesen.jolett volna. Remelem.nem 500 ft miatt vartunk.ra ket hetet.
Sziasztok srácok .Van pár megmaradt alkatrészem a gasgasos korszak után.Ha esetleg valakit érdekel nyugodtan írjon.Köszi,bocsi az offért.
Gasgas ec 250 -hez :új levegőszűrő,fékbetét,power tér növelő(1db 1 cm),elsű hátsó belsőgumi,Marzocchi telóhoz porvédő,bontatlan légszűrőolaj.Plusz egy vadi új mez.Minden zsír új.
na megvolt a nAAgy választás..
havert fel is hivtam hogy most akkor sikerült elég szavazatot gyűjteni hogy a királyválasztón.. ő legyen a király..vagy mi a pálya
mondta hogy királynak még nem szavazták meg(mert ) na mind1 de azért szerintem tök király hogy ott volt...a piliscsévi-királyszavazáson
azt elfelejtettem megkérdezni ki is a király..
de aztán rályajöttem..
ki a király
sAnyíí a király, királysanyÍÍÍ
lyól mondod lyó idő lesz..
nekem családom van és lyóidőbe kell stranda menni..és ahoz jó időbe el kell indulni hogy ne késsünk el a strandrÓl a jó időben
késziccsé péztet.. 32 péztet a két izédre ...lekváros uktára amit kértél
Mi most kihagyunk egy kicsit, remélem leszokik a nép onnan
Az a baj hogy van aki csak 1 napra megy szétugrál mindent aztán este elhúz, mi meg ott lakunk 3-4 napig és persze hogy megtalál mindenki....
Arra a környékre járunk vagy 5-6 éve sosem volt baj
Volt hogy pálinkával kínáltak de volt olyan hogy valami oknál fogva betévedtünk egy tanya udvarába és vigyorogva engedett ki a gazda
Amióta versenyek voltak több motoros jár oda és azóta vannak a bajok
Plusz egy kis megfoghatatlan dolog.
Eddig egy csomó emberrel motoroztam, persze nem Hard de nem is hoki mocizás keretein belül
Van aki képtelen a helyes úton menni, ha van 5 lehetőség tuti hogy mindig a legszarabbon megy....
nem értelek Gonzó...
miért baj ha valaki akár hol is indul??
induljon ott aho akar.. ha nem tart fel senkit.. aztán ha nem sikerülneki tartani a szintet.. túlbecsüli magát a racéhoz képest.. majd kizárják a racéből..
de ha meg alatta indul mint amik az elvárásai.. akkor meg úgy lehet nyerni fogja az osztályt...és akkor...dől a lé
A hardendurozás egy olyan popszakma amihez nem csak jo motor kell hanem annal tobb kondíció es megtobb technikai tudás.
Maskepp is lehet persze , mindenki a maga elvarasank szintjen
Az öreg Nemeth edzeseken mikor tepik a gazt korbe fullon szokta csinaltatni a melsofekvot...hogy ne maradjanak benga allatok :)
Penzert adtam el a motort hogy jobbat vegyek ha a keret engedi , de addig is a csaladdal lehessek tobbet es a sport az mindig kelett mert keri a szervezet es igy szoktattam magam.
De nem sértődök be mert tudom hogy irogyseg szol belőled :)
Nincs harag
Most nem mentem rajta az lc4 kicsit nagy hozzá meg elég rokkant is voltam, plusz belebaszott egy ág a szemembe... Egy napig fél szemmel mentem, eléggé béna volt a térlátásom
Nem nem...Tudom én hol a helyem.Egy normális 3napos versenyen,mondjuk Dévàn.....boldog lennék én a B kategóriába ha befejeztém...100km az nagyon kemény.Nem ehez vagyok szokva....De majd jövőre meglátjuk...Kevesebbet repülök,,,,vagy semennyit,,,azt az időt motorozàsra fordítom.
Apusen
Néztünk pár helyen a nyomot, oda őrültnek kell lennie az embernek..
Én már akkor féltem amikor megnéztem honnan jöttek és merre mentek..
Sajna nagyon nem tudtunk nézelődni mert volt egy kis affér a vadászokkal, ki is lettünk tiltva egész nagy területről...
Plusz egy pásztor féle jött felénk kivont bicskával és hevesen integetett hogy húzzunk a picsába
Gumakerbol teljesen.jolett volna. Remelem.nem 500 ft miatt vartunk.ra ket hetet.
Gasgas ec 250 -hez :új levegőszűrő,fékbetét,power tér növelő(1db 1 cm),elsű hátsó belsőgumi,Marzocchi telóhoz porvédő,bontatlan légszűrőolaj.Plusz egy vadi új mez.Minden zsír új.
havert fel is hivtam hogy most akkor sikerült elég szavazatot gyűjteni hogy a királyválasztón.. ő legyen a király..vagy mi a pálya
mondta hogy királynak még nem szavazták meg(mert
azt elfelejtettem megkérdezni ki is a király..
de aztán rályajöttem..
ki a király
sAnyíí a király, királysanyÍÍÍ
nekem családom van és lyóidőbe kell stranda menni..és ahoz jó időbe el kell indulni hogy ne késsünk el a strandrÓl
késziccsé péztet.. 32 péztet a két izédre ...lekváros uktára amit kértél
Az a baj hogy van aki csak 1 napra megy szétugrál mindent aztán este elhúz, mi meg ott lakunk 3-4 napig és persze hogy megtalál mindenki....
Olyan ország nincs is
Remélem láttad a filmet...
Volt hogy pálinkával kínáltak de volt olyan hogy valami oknál fogva betévedtünk egy tanya udvarába és vigyorogva engedett ki a gazda
Amióta versenyek voltak több motoros jár oda és azóta vannak a bajok
Eddig egy csomó emberrel motoroztam, persze nem Hard de nem is hoki mocizás keretein belül
Van aki képtelen a helyes úton menni, ha van 5 lehetőség tuti hogy mindig a legszarabbon megy....
irigység
nem értelek Gonzó...
miért baj ha valaki akár hol is indul??
induljon ott aho akar.. ha nem tart fel senkit.. aztán ha nem sikerülneki tartani a szintet.. túlbecsüli magát a racéhoz képest.. majd kizárják a racéből..
de ha meg alatta indul mint amik az elvárásai.. akkor meg úgy lehet nyerni fogja az osztályt...és akkor...dől a lé
Maskepp is lehet persze , mindenki a maga elvarasank szintjen
Penzert adtam el a motort hogy jobbat vegyek ha a keret engedi , de addig is a csaladdal lehessek tobbet es a sport az mindig kelett mert keri a szervezet es igy szoktattam magam.
De nem sértődök be mert tudom hogy irogyseg szol belőled :)
Nincs harag
Valljuk meg 2013-ban a HECA-n címlapra kerültél volna a TTR-230-al:-)
Néztünk pár helyen a nyomot, oda őrültnek kell lennie az embernek..
Én már akkor féltem amikor megnéztem honnan jöttek és merre mentek..
Sajna nagyon nem tudtunk nézelődni mert volt egy kis affér a vadászokkal, ki is lettünk tiltva egész nagy területről...
Plusz egy pásztor féle jött felénk kivont bicskával és hevesen integetett hogy húzzunk a picsába