)
izé... most nem jut eszembe semmi új.. de tuti volt már....új
...új
....ez az megvan mi volt új...hát volt már Újságom
.....
mert sajnálatos mód nem tudok annyi pénzt motorban tárolni hogy vegyem mindég újonnan...
ha megtehetném én is ugy tenném...és 100 óránál meg menne a picsába...szeretnék új házat is...hisz ez a régi ez már több mint 15 éves....
egy az asszonnyal is vannak gondok...pl a motorom az istenért nem akarja (rendessen!!) lemosni ha hazaérem egy egy hajtásból és még sorol6nám milyen sok porblémával is kell szembenézzek
egyébként nekem nem hogy nem érdemes ..de nem is szabad.. mert ha lenne egy új.. kb nem mennék vele hajtani. mert sajnálnám arra hogy 2 hónap múlva úgy nézzen ki a 2millás gép mint ez a mostani féláras verda...
egy ismerőssel jártam párszor hajtani...hát a szép új 2017 verdán a mocsok matricamentes idomgarnitúrával hát a 3dik motorzásnál már akár hogy is néztem.. a két gép köztnem volt sok különbség...
akkor meg aztán pláne minek az új motor???ha úgy néz ki mint ez a 4 éves....
az hogy a műszaki tartalma meg ...ugyanott van... mert pont ugyan annyit kell javitani ezt is mint az újat..
de mondom.. ha tehetném úgy csinálnám mint Joli aki megvette a ROZSDA BOGJA BSX-F 450 és rakja szépen rendbe