ello mindenkinek,seretném eladni az XR2-t,motorja ujj neki,a többi nem,árat nemtudok mondani,mert annyit nem ér amennyit kérnék érte,de azért a pénz is kellene,tudom munka van még vele .ezért én 70-100ezer közt gondoltam az árat.ha nem kell senkinek se akkort kelle egy hátsó felni!elég csak a felni,kicsipénzért.
hali mindenki szeretnék főtengelyt és a szokásos dolgokat cserélni egy rrt 125ön(poweres)a héten meg is jönnek a cuccok hozzá ijenkor mit érdemes még cserélnem ? már hibásan került hozzám a motor hangját nem hallottam!
vagy csak simán a fötengely csapágyakat kicserélem aztán mehet ösze? vagy cseréljem ki a többi csapágyat is?
Én se állítottam még úszót. Úgy tudom, az úszót tartó lemezke óvatos hajlításával lehet beállítani, de konkrét értéket nem tudok. Nekem amúgy PHBH 28as karbi van rajta
Nekem is rc125-öm van
Még egy kérés, tudnál nekem segíteni hogy a Dellorto vhsa32-es karbinál hogy kell a benzinszintet beállítani?
Ha megkérhetlek akkor részletesen írd már le mert most csinálok először ilyet.
Hali mindenki van a birtokomban két gilera rx Az egyik Jó napi használatban van wössner dugó kuplung kattogott de meg lett csinálva fékek jók gumik jók világítás van. A másik nem üzemképes mert nincs benne dugó a henger nikozilos. Ez is ment de a a dugó szétment a henger nem sérült. csak a tulaj nem akar rá költeni. Az első 80000ft a másik 60000ft
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy gilera rx gyújtás kapcsolójába szeretném bekötni a vezetékeket de nem tudom, hogy hogy kell. Ha valaki tud legyen szíves segítsen. Előre kösznöm.
40 000ftért eladó--kerekek és fékrendszer nélkül....megvanhozzá ezen kívül minden szinte.....blokkból egykét apróság hiányzik----darabokban vagy akár egyben elvihető a maradék cucc olcsón---ha a jövő hét péntekig elviszi valaki akkor 30 000 ért odaadom...30 605-6883
Hellósztok !
Lenne egy ajánltom a 125-ös gépek legukása ellen.
Ha tényleg azvan hogy KPM akkor itt a megoldás.
Nekem van egy 50ccm es aprilia rs-em.
Elcserélném motorblokkját kompletten 125-ösre.
Csak is ball hajtásosra. !
Ha érdekel le írok mindent részletesen.
Akit érdekel az ajánlatom írjon erre az e-mailra: szadam01@citromail.hu
Kedves motoros barátaim!
A segítségetekre lenne szükségem:
Azt szeretném megtudni, hogy a GILERA DNA-nál hogyan (hol) kell leengedni a hűtővizet, hogy fagyállóra cserélhessem, mielőtt még szétfagyna... Ha tudja valaki, kérem segítsen, mondja el nekem is.
Üdv1 és előre is kösz'
Valószínűleg óriási segítség lesz a rajzod, mert én is már évek óta küzdök a szivattyú vezérlő elektronikájával. Volt már direktre kötve, meg minden elképzelhető verzióban. De arra nem is gondoltunk, a fejidomban keressük a zűrt. Köszi szépen a hasznos infót meg a rajzot.
Ha van bármi más tapasztalat vagy egyéb hasznos adat az nagyon jól jönne. Köszönöm!
Honda Nsr80-as motorom cserélném Gilera: Sp01, Sp02, Crono, Rc 125-re.
Itt a link: http://www.kepesmotor.hu/honda...
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu