Izgalmas volt, de nem volt egy műélmény... Ezen én is gondolkodtam, hogy ott hideg van, viszomt ott a legjobb európában az életszínvonal. Jobb nem jutott eszembe.
. Itthon amúgy se érdemes, motorozni, szarok az utak, szar az egészségügy, közlekedési morál meg minden. Barátnőmet is bringázás közben elütötték autóval májusban, 4 órát várt a Jánosban a röntgenre, meg ilyenek, amég nem toltunk valahonnan az orvosnak egy 20ast másnap le se szarták, éjjel fél 2 kor mentem érte, mert kidobták a folyosóra, akkor tudott fülkéből felhívni h mi van.
. Aztán már nem tudtam mit tenni.
. Mondjuk egy ismerősöm azt mondta h azt is nekem kellene fizetnem, és nem olcsó... bár biztos megúszom, mert az is benne van a kifogásban. De ha valami vezetéstechnikai tréning, lehet h szívesen elmennék, arra már rég pályáztam, ki is néztem anno párat 30 ezer körül, jó lehet. De ha ez valami kreszes szívatás, mondjuk a duplájáért, akkor nem érdekel....
. Mondjuk hnap feladom a kifogást, amit a haverom apja írt, mert azért az mégse ok, hogy a büntetés a kiszabható felső határát súrolja...
Miért ne engednének fel?
Zárt, teljes védőfelszerelés a követelmény.
Shox-ban vettem, még 2 éve...már akkor is kifutó model volt.