De utánna ......ah.....nem is írom le mit teszek velük
vagy mit tettem....
: Bement a cigányasszony a grandács fatelepre (az is nem messze van tőlünk), nem vették észre, irány az iroda kipakolt a táskákból kb 300ezer forintot, közben a társa kint várta... Megkérdezte a társától egy dolgozó h segíthet-e valamiben, az meg: - Nem, köszönöm, már folyamatben van...
És pont aznap jött meg a papír is a rendőrségtől is
...fasza nap volt... most épp egy titkos helyről vitték el a pénzt, az elszámolásokkal együtt, vagyis kifigyelték..
Nálunk is most rabolták ki a munkahelyemen a pénztárt... A munkatársam látta a rendszámot meg a csávót is, bevitték szembesítésre, megjelent egy 150kilós roma emberke az ügyvédjével egy rendőrnő + a kolléga. Roma ügyvédje : -ha géppisztoly, kézigránát, akármi kell szóljanak, én védem az összes korrupt rendőrt.. Rendőrnő: Ő volt? Kollégám: ÁÁÁ én ezt az embert soha életemben nem láttam még... R: Biztos? ...Biztos... R: Akkor valószínűleg ön lehetett
.... (mármint a munkatársam)
Nemrég megállítottak a "hatóság emberei" mert 50 helyett 98-al csorogtam.
Rendesek voltak, egy helyszíni bírsábos háromezres csekkel és 5 büntetőponttal elvileg megúsztam.
Hogyan lehetséges, hogy nem 200 000 és jogsibevonás a bírságom?
Van esetleg valamilyen befolyásotok a büntetés kiszabásakor a büntetés mértékére?