ovatosan adom Én már elő....Megyek Én gyorsan elég sokat más közegben.... Én a költséghatékonysági oldalát néztem a dolognak. No müszaki, no telejesitményadó, mivel több járművön használom igy sokkal gazdaságosabb ....nekem.
Sőt még azt is elintéztem hogy szerepeljen benne a személyszállitás aloli tilalom felmentése a közigazgatási hivatal állitja ki ezt az okmány amelyet csatolni kell a P-s papirhoz.
Telefonált hogy vigyem a P- rendszámot meg a könyvet le kellett vinnem aztán azzal motorozott ...Én is gondolkozom hogy kivonatom a forgalomból és P-t rakok rá, Április 01-től módosult a Magyr P rendszám használati feltétele, már lehet vele külföldre is menni, az enyém most járt le Árilisban most csináltatok ujat de most már viszont 12 hónapra kell mellé a biztositást is kifizetni.
Az ideiglenes rendszámtáblát önjáró munkagépre, (a továbbiakban: munkagép) és azon járművekre kell kiadni, melyet Magyarországon forgalomba még nem helyeztek, vagy a forgalomból végleg kivonták,
Vagy ebbe megengedik a M.o-on forgalomba helyezettet is?
illetve amelynek az állandó rendszámmal történő közlekedése bármely okból átmenetileg nem lehetséges.